Oldtimer evenementen

Taxandriarit (Merksplas)

Datum:
zondag 5 september 2021
Omschrijving:
Zondag 5 september organiseren we voor de 13e keer een toeristische rondrit voor alle merken oldtimers. We hopen dat daartegen de grenzen terug opengesteld zijn en we een mooie rit over Nederlands grondgebied kunnen aanbieden. We hebben alvast verschillende lussen uitgetekend, die je onderling kan combineren. Je bepaalt dus zelf hoe lang de rit wordt en je kiest zelf de voor jou meest interessante route. Het roadbook bevat meer dan genoeg informatie om gemakkelijk te kunnen kiezen.

We leven in een wereld van als en dan ...
Dus ... als het mogelijk is dan ... vertrekken we vanuit De Paardenstal van Colonie 7 in Merksplas en komen we aan in Eetcafé De Poort in Baarle-Nassau.

Je kan kiezen uit drie formules:
Basic: inschrijving waarbij je een roadbook en deelnemersplaat ontvangt.
Light: inschrijving waarbij je een roadbook, deelnemersplaat en enkele extraatjes tijdens de rit ontvangt. Daarnaast start je met een uitgebreid ontbijtbuffet in de paardenstal van Colonie 7 of je eindigt de rit met een schotel naar keuze bij Eetcafé De Poort.
All-in: inschrijving waarbij je een roadbook, deelnemersplaat en enkele extraatjes tijdens de rit ontvangt. Je start met een uitgebreid ontbijtbuffet in de paardenstal van Colonie 7 en na de rit schuif je je voeten onder tafel voor een schotel naar keuze bij Eetcafé De Poort.

Uiteraard zijn wij nog in onderhandeling en hangt alles af van voorschriften en statistieken. Daardoor kunnen we nog geen inschrijvingen noteren of inschrijvingsgeld berekenen. Maar zoals in de afgelopen jaren, zal dat zeker aan een democratische prijs zijn.
Mocht er toch geen rit 'over de grens' mogelijk zijn of moeten we grote groepen vermijden en de social distancing bewaren, dan hebben we al enkele alternatieven voorzien.

Noteer deze datum alvast in je agenda en blijf gezond!
Locatie:
Kapelstraat 10
2330 Merksplas
Route plannen
Contact:
Chris en Toine Daamen
taxandriarit@hotmail.com