Oldtimerweb
Je bent hier: Privacybeleid

Privacybeleid

Delen

Dit privacybeleid is van toepassing bij elke raadpleging van Oldtimerweb.be en/of Oldtimers-Te-Koop.be.
Door het bezoeken van Oldtimerweb.be en/of Oldtimers-Te-Koop.be wordt elke bezoeker verondersteld kennis te hebben genomen van het huidige privacybeleid, deze te begrijpen, er stilzwijgend mee in te stemmen en eraan gebonden te zijn.
Wij kunnen de bepalingen van het privacybeleid steeds eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen.

Op deze website staan links naar andere websites. Je komt dan automatisch terecht bij het beleid en de toepassing m.b.t. de persoonlijke levenssfeer van de nieuw bezochte site.

Persoonlijke gegevens

Bij het plaatsen van informatie dien je jouw persoonsgegevens op te geven. Deze gegevens worden verwerkt door Oldtimerweb.be en worden niet aan derden doorgegeven, behalve in het geval van wettelijke verplichtingen.

Oldtimerweb.be eerbiedigt de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens zoals gewijzigd door de wet van 11 december 1998 tot omzetting van de richtlijn 95/46/EG van 24 oktober 1995 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens.

Jouw persoonsgegevens worden bewaard op beveiligde servers en Oldtimerweb.be doet het nodige om misbruik van jouw persoonsgegevens te vermijden.
Oldtimerweb.be treft maatregelen om te voorkomen dat jouw e-mailadres in spamlijsten terecht komt.

Je beschikt over een recht van toegang tot en verbetering van jouw persoonsgegevens. Je beschikt eveneens over het recht om jouw persoonsgegevens te laten schrappen. Daarvoor kan je contact opnemen met de webmaster.
Bij de advertenties van Oldtimers-Te-Koop.be kan je via Mijn advertenties inloggen om jouw gegevens in te kijken en eventueel te wijzigen.

Wij kunnen anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat je gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar je naar deze website gekomen bent, of waarlangs je die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk deze website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Het gebruik van "cookies"

Op deze website gebruiken we cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een webserver en op de harde schijf van jouw computer wordt bijgehouden.

Via cookies houden we gegevens bij in functie van jouw gebruiksgemak of voor statistische doeleinden van niet-persoonlijke aard.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van "cookies" om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal jouw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Je kan het gebruik van cookies weigeren door in jouw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen jou er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Indien je vragen of opmerkingen hebt i.v.m. het privacybeleid of jouw persoonsgegevens kan je steeds contact opnemen met de webmaster van Oldtimerweb.be.

Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Auctim online auctions
Mistral Classics - premium classic cars - restauratie & onderhoud
California Import - oldtimers uit Californië
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Belgisch Brits Centrum - Britse oldtimers: verkoop, wisselstukken, onderhoud en restauraties
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Claeys - oldtimer onderdelen
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Aarschots Carrosserie Center - oldtimer restauratie
Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen
Catawiki online oldtimer veiling
Cleansurface group by Sodablast - stralen en coaten
Red de Oldtimer
Oldtimer Glas Polijsten - krasverwijdering op oldtimer glas
Anglo Parts - onderdelen voor Engelse oldtimers
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Claeys - oldtimer onderdelen
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Aarschots Carrosserie Center - oldtimer restauratie
Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen
Catawiki online oldtimer veiling
Cleansurface group by Sodablast - stralen en coaten
Red de Oldtimer
Oldtimer Glas Polijsten - krasverwijdering op oldtimer glas
Anglo Parts - onderdelen voor Engelse oldtimers