Oldtimers te huur in Vlaanderen

Harley Davidson FLT Touring (1979)

Merk:
Harley Davidson
Type:
FLT Touring
Bouwjaar:
1979
Cabrio:
Neen
Aantal plaatsen:
2   (inclusief chauffeur)
Met chauffeur?
Neen
Zonder chauffeur?
Ja
Prijs:
145.00 kilometers vrij
Details:

Gegevens FLT
• Kleur: zwart.
• Uitrusting: kuip en koffers.
• Bouwjaar: 1979
• Motor. 1450cc V twin.
• Vermogen: voldoende
• 5 versnellingen.
• Gewicht: 350 kilo.

De Harley Davidson FLT Touring kwam in 1979 op de markt als Harley's antwoord op de grote Japanse Cruisers. Deze werden beter verkocht dan de inmiddels flink verouderde Electra Glide en het bedrijf liep het gevaar de weg van de andere ooit grote Amerikaanse en Europese motermerken te volgen en in de geschiedenis te verdwijnen.

Er werd een nieuw stijf frame ontworpen en de grote V twin werd opgehangen in rubbers zodat de rijder nog steeds de typische Harley Davidson ervaring had van een grote stampende V twin zonder dat deze elk half uur een stop moest maken om het flink door elkaar geschude lichaam te laten bijkomen. Met het nieuwe frame kon er uren achter elkaar doorgereden worden. De Touring wordt nog steeds gemaakt en de huidige modellen staan niet ver af van de oervader uit 1979

Onze Harley Davidson Touring heeft een flinke update gehad waardoor deze goed meekomt met het huidige verkeer, hij is comfortabel, stuurt licht en heeft een mooie vintage uitstraling. In de koffers past redelijk wat bagage, in ieder geval voor een weekend weg en anders is er de optionele tanktas.

Inbegrepen bij huur zijn een onbeperkt aantal kilometers, uitgebreide verzekering, assistentie onderweg én een unieke goed-weer-garantie: bij slechte weersomstandigheden kan het rijden met de Harley probleemloos verzet worden, zonder extra kosten!
Foto's:
Harley Davidson  FLT Touring Harley Davidson  FLT Touring Harley Davidson  FLT Touring
Contact:
Classic Rentals
Almere
1333MX Almere Buiten
België
0031640040345
0031640040345

E-mail sturen