Oldtimer evenementen

Momentum Classic Tour (Schuiferskappelle)

Datum:
zondag 26 juni 2022
Omschrijving:
Ben je een rasechte liefhebber van classic cars? En sta je te popelen om je eigen pronkstuk van onder het stof te halen?
Dan is de Momentum Classic Tour letterlijk een moment(um) dat je niet mag missen! Het is geen race, maar wel een veelbelovende tour waar je een hele dag in je vierwieler mag vertoeven, zonder dat iemand jou als 'bezeten autofreak' zal bestempelen.

Samen met je co-piloot nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan deze zorgeloze dag vol plezier en genot. Van 's ochtends tot 's avonds leggen we jullie in de watten met allerlei lekkers, leuke locaties en adembenemende uitzichten. What's not to love? Schrijf je dus snel in, want de plekken zijn beperkt! Heb je een classic car met een eerste inschrijvingsdatum die dateert van voor 31 december 1992? Bingo!

Rijden op een lege maag? Daar doen wij niet aan mee. We starten met een lekker ontbijt op een exclusief domein, eten onze buiken rond en starten met het voormiddaggedeelte! Zodra de middag nadert, gooien we even de remmen toe voor een culinaire lunch. Daarna zetten we onze rit verder en sluiten we de dag af met een lekker dessert.

Om de rit iets pittiger te maken, voorzien we enkele leuke en eenvoudige behendigheidsproeven. Want geef toe… dit is dé uitgelezen kans voor jou én je geliefde wagen om uit te pakken met je rijvaardigheidskills. Je kan meedingen naar de titel en wie weet pak je op het einde een leuke prijs mee naar huis.

Kortom, bezit jij zo een parel op vier wielen, heb je een geweldige co-piloot en ben je vrij op 26 juni? Twijfel dan niet langer en go with the flow! Binnenkort kan je je op onze site inschrijven! Soon more info!

De plaatsen zijn beperkt en héél gegeerd, snel zijn is de boodschap!
Locatie:
Kappelleweg 24
8700 Schuiferskappelle
Route plannen
Contact: