Evenementen
Je bent hier: Oldtimer evenementen > Dutch National Triumph Day 2015

Dutch National Triumph Day 2015

Delen

Datum

zondag 12 juli 2015

toevoegen in agenda

Locatie

Beukenrodelaan 2
3941 ZP Doorn (NL)

route plannen

Organisatie

Theo Ouborg
Tel. nvt
Stuur e-mail

Beschrijving

Zondag 12 juli 2015: Dutch National Triumph Day
Locatie: Jachthuis Landgoed Beukenrode te Doorn
Het grootste landelijke Triumph evenement 'Dutch National Triumph Day' bestaat al weer vele jaren. Inmiddels gaan we al weer naar editie 2015. Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de vier Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, samen goed voor circa 3.000 verenigde oldtimer liefhebbers van het merk Triumph en Standard, alsmede hiervan afgeleide automobielen.

Het is een zomers evenement en vindt plaats op zondag 12 juli. Wederom op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl. Landgoed Beukenrode huisvest het centraal gelegen Jachthuis, in de 19e eeuw gebouwd in Italiaanse neorenaissancestijl, omringd door een geometrisch aangelegde tuin met vijver. Prima bereikbaar via de A12, afslag 20.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. In 2013 en 2014 werden er zelfs meer dan 400 verwelkomd door de organiserende clubs; een blijvend massale opkomst en daarmee heeft DNTD bewezen dat hieraan behoefte is. Want niet alleen zijn alle clubleden van de vier clubs welkom, maar uiteraard ook iedereen die geen lid is van een Triumph club maar dit merk een warm hart toedraagt. Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma. Het belooft een bijzondere dag te worden voor iedereen die de Britse klassieker TRIUMPH wil zien, horen en voelen…

DNTD 2015 begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur.

Programma:
DNTD is niet alleen maar een ontmoetingsplaats. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto's, brochures, boeken etc. aanwezig. Hierdoor heeft niet alleen manlief een leuke dag maar zal DNTD een uitje zijn voor het hele gezin. De regelmatige optredens van een live-band zullen de sfeer verder vergroten. Bovendien leent Beukenrode zich prima voor een mooie opstelling van alle klassiekers en te genieten van de heerlijke sfeer.

Onderdeel van het dagprogramma is het DNTD Concours waarbij de meest bijzondere Triumph of Standard gekozen zal worden. Ook mag u diverse presentaties verwachten en met de aanwezigheid van de verschillende Technische Commissies blijft geen technisch probleem onopgelost. Ook een chassis met werkende aandrijving (Triumph Herald) zal worden tentoongesteld.

Jubilarissen
Binnen het DNTD concours zal er behalve de bekende pre-'60 klasse en post-'60 klasse, ook een jubileumklasse zijn voor de Mayflower, TR3, TR4a en 1300, Stag, GT6 mk3, Spitfire mk4, Toledo Dolomite 1300 en 1500, TR7 en de TR8.

Entree
De entreekosten voor leden van een der Triumph clubs bedragen slechts € 10,00 per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Niet-leden betalen € 15,00 per auto. Alle bezoekende auto's krijgen in elk geval een informatietasje met een fraai rallyschild, een programmaboekje en diverse goodies. En alle aanwezigen maken kans op mooie prijzen bij de loterij gedurende de dag…

Nadere informatie over deze dag:
Organisatie: Theo Ouborg Email evenementen@triumph.nl
PR: René Hustinx Email dntd@triumph.nl

Voor het allerlaatste nieuws, ga naar de website : dntd.triumph.nl

Website

bezoek website

Organisatie

Theo Ouborg
Tel. nvt
Stuur e-mail

terug naar overzicht
Goedkope oldtimerverzekering bij ERARD verzekeringen
Catawiki online oldtimer veiling
Classic Car Stories - aankoop, verkoop, onderhoud, reparaties
Belgisch Brits Centrum - Britse oldtimers: verkoop, wisselstukken, onderhoud en restauraties
Oldtimerfarm - verkoop in opdracht van oldtimers - Aalter
Freighthammer - importeren en exporteren van oldtimers
Legendary Classics - verkoop van oldtimers
Claeys - oldtimer onderdelen
Aarschots Carrosserie Center - oldtimer restauratie
Catawiki online oldtimer veiling
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Classictours - reizen op maat van oldtimerfanaten
Cleansurface group by Sodablast - stralen en coaten
Red de Oldtimer
Anglo Parts - onderdelen voor Engelse oldtimers
Wens jij ook publiciteit via Oldtimerweb? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info.
Claeys - oldtimer onderdelen
Aarschots Carrosserie Center - oldtimer restauratie
Catawiki online oldtimer veiling
Marlog Car Handling - verschepen en importeren van oldtimers
Classictours - reizen op maat van oldtimerfanaten
Cleansurface group by Sodablast - stralen en coaten
Red de Oldtimer
Anglo Parts - onderdelen voor Engelse oldtimers