Oldtimer evenementen

11de Oldtimertreffen voor motoren, auto's en tractoren (Grimbergen)

Datum:
zondag 17 juli 2022
Omschrijving:
Beste Oldtimer-liefhebbers,

Na het overweldigende succes van de vorige editie (200+ deelnemende voertuigen!) nodigen wij u van harte uit op zondag 17 juli 2022 voor de 11de editie van het Oldtimertreffen voor motoren en auto's in het kader van de Veldkantkermis te Grimbergen. Noteer deze datum nu al in uw agenda.

Een greep uit het programma:

- de 11de editie van de befaamde Oldtimer Rondrit. Ontdek het verrassende, idyllische landschap van Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen tijdens een rit met bolleke-pijl van ongeveer 70 km met vrije start. Alle nodige informatie volgt. oldtimerveldkant@gmail.com

- voor het 7de Oldtimertreffen voor Tractoren verzamelen de voertuigen vanaf 9u30, voor een rit door de velden in de mooie omgeving van Grimbergen.

- de Vintage Veldkant Camping gaat na 2 jaar Corona-pauze opnieuw door van vrijdag 15 tot zondag 17 juli. Herbeleef het vakantiegevoel van vroeger op dit unieke camping-event voor oldtimer voertuigen en tenten. Opgelet: Campingplaatsen zijn beperkt en uitsluitend bedoeld voor pré 1980 caravans, campers en tenten. Vooraf inschrijven bij tom.delellio@telenet.be is verplicht.

- de Vintage Markt gaat door op zondag 17 juli vanaf 9u tot 17u. Op deze nostalgische vlooienmarkt kan je leuke, authentieke items vinden uit de jaren 50-60 of 70”. Opgelet! ook als standhouder op de Vintage Markt dient u vooraf in te schrijven. Stuur een email naar tom.delellio@telenet.be.
Locatie:
Lintbos
1850 Grimbergen
Route plannen