Belgische oldtimermusea

Forgotten Times

Adres:
Zoutestraat 190
2040 Zandvliet (Antwerpen)
Route plannen
Telefoon:
Omschrijving:
De bezoeker van het Forgotten Times Museum krijgt meteen zin om zich opnieuw een vetkuif aan te meten want James Dean en Elvis lijken hier nog te wonen.

De laatste Studebaker Avanti staat hier nog te blinken naast een Harley-Davidson van 1926.
De eer van de oudste motor gaat naar een NSU van 1910 maar je vindt er ook een FN van 1928, dé Bon Jovi Bike en als laatste aanwinst een Kawasaki Martin uit 1979.

Er is ook een apart hoekje voorzien voor de typische compacte Mustang motoren en we zien ook enkele mini Harley's.

Een Ford F 1 pick up die nog in de Ford fabrieken van Antwerpen werd gebouwd draagt trots een ouwe Harley achterop en ziet er zo goed uit alsof ie nog in z'n oorspronkelijke showroom staat.

Wie ooit een film wil draaien die zich in de jaren 50 of 60 afspeelt, is hier voor rekwisieten aan het goeie adres.

Onder de neonreklame van Forgotten Times staat een zachtgele Packard van '54.
Ernaast ligt enkel nog het motorblok van een Cadillac uit '56 en staat er een schitterende Dodge uit '57 in bruinzarte rood uitvoering.

Het vrijheidsbeeld van new York mocht ook niet ontbreken met daarnaast wat minder vrijheid getint een ouwe Mercedes 220 A uit '52.

New York is trouwens nog eens aanwezig in de vorm van een groene Chrysler New York uit '56.

Zelfs voor wie geen autofanaat is, hangt hier een geweldige sfeer. Je zou hier haast niet liever doen dan een stoeltje pakken en je rustig neer te zetten om te genieten van die goeie ouwe tijd toen pure snelheid nog niet zo belangrijk was...

Gratis toegang!