Oldtimer evenementen

Zoute Grand Prix Week (Knokke-Heist)

Datum:
donderdag 6 oktober 2022 t.e.m. zondag 9 oktober 2022
Omschrijving:
De ZOUTE GRAND PRIX WEEK is een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke-Heist. Tijdens deze week vinden er verschillende evenementen plaats.

PRADO ZOUTE
PRADO staat voor Premium Automobile & Art Dome. Een pop-up museum waar de mooiste auto's s en kunstwerken samenkomen. In PRADO ZOUTE ontdek je de nieuwste modellen van de 22 premium autopartners en worden de meest exclusieve vintage en classic cars tentoongesteld. Het paviljoen is overdag open voor het publiek en 's avonds enkel toegankelijk op uitnodiging. Daar zal het mogelijk zijn om te netwerken met de partners van de ZOUTE GRAND PRIX.

ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY
De wereldvermaarde ZOUTE CONCOURS D'ELEGANCE by EY op de fairways van de Royal Zoute Golf Club, waar een beperkt aantal exclusieve topwagens uit pre- en post-oorlogsklasses geselecteerd en geƫvalueerd worden door een internationale jury. Een buitengewone en spectaculaire tentoonstelling van 75 unieke classic cars waar gidsen begeleide rondleidingen geven met sappige verhalen en indrukwekkende cijfers.

ZOUTE GT TOUR
De ZOUTE GT TOUR is volledig op maat van de gran turismo lifestyle en de wagens die het vertegenwoordigt: moderne en youngtimer GT's, jonger dan het jaar 2002. Met meer ritten op gesloten circuits waar echte GT-piloten hun magie kunnen uitleven en de paarden onder de motorkap van hun geliefde bolide kunnen ontketenen.

ZOUTE SALE by BONHAMS
De ZOUTE SALE by Bonhams is een prestigieuze internationale veiling van zeldzame verzamelaarsauto's die gehouden wordt op het strand voor het Albertplein in Knokke-Le-Zoute. In 2019 werd maar liefst 15 miljoen euro aan exclusieve wagens verkocht op de ZOUTE SALE by Bonhams.
Deze belangrijke veiling brengt opmerkelijke historische voertuigen. Velen komen uit belangrijke nationale en internationale collecties.

ZOUTE RALLY by stow
De ruggengraat van de ZOUTE GRAND PRIX WEEK en misschien wel de zuiverste vorm van passie voor automobiel! De ZOUTE RALLY by stow is veel meer dan een driedaagse rally voor klassieke auto's.
Degenen die aan de laatste elf edities hebben deelgenomen, zijn het er allemaal over eens: het parcours is fantastisch, het wordt professioneel georganiseerd en de sfeer in Knokke-Heist vindt u nergens anders terug.
Locatie:
Albertplein
8300 Knokke-Heist
Route plannen
Contact:
Zoute Grand Prix team
info@zoutegrandprix.be