Oldtimer evenementen

Vintage Chroom Meeting Lanaken - End of Season meeting

Datum:
dinsdag 26 september 2023
Omschrijving:
De allerlaatste Vintage Chroom Meeting van seizoen 2023

Vintage Chroom Meeting Lanaken; de gezelligste oldtimer meeting van de Benelux! Iedere dinsdag van 18.00 tot 22.00 Aan de Engelse Hof 10, 3620 bij de parking van het Cultureel Centrum in Lanaken (10 minuten vanaf Maastricht, volg de borden Cultureel Centrum in Lanaken)
Ieder automerk is van harte welkom alsmede motoren, trucks, tractoren, brommers etc. Iedere bezoeker met een oldtimer ontvangt wekelijks een gratis Tombola ticket waar hij of zij iedere week mee speelt om leuke prijzen (trekking tussen 20.00 en 20.30)
Er staan diverse Foodtruck waaronder onze eigen VCML bar voor een lekker drankje, Hoelie Goelie Ice met o.a. echt Italiaans ijs en Bobby`s met o.a. heerlijke hamburgers en verse friet. Ook is er wekelijks een mini vintage markt.
Parkeren voor bezoekers zonder oldtimer is voorhanden op een nabij gelegen parking vandaar is het enkele minuten lopen naar het terrein. Minder valide mogen kortbij het terrein parkeren.
Ook is er geregeld Live muziek; check onze website en volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/VintageChroomMeetingLanaken
Meer informatie vind u ook op; www.vintagechroommeetinglanaken.com
Gratis Entree – Free Entrance; geschikt voor alle leeftijden, terrein is rolstoel toegankelijk
Locatie:
Aan de Engelse Hof 10
3620 Lanaken
Route plannen
Contact:
Fred Kicken
Tel. 0031681467364
vintagechroommeetinglanaken@gmail.com