Oldtimer evenementen

Veteran Experience Day (Jauche)

Datum:
zondag 2 april 2023
Omschrijving:
Veteran Experience Day van de Royal Veteran Car Club Belgium
Wil je een rit met je prewar over afstanden die je liggen ?
Wil je met kinderen en kleinkinderen in alle rust rijden ?
Wil je niet-leden uitnodigen het prewar gebeuren te ontdekken ?
Wil je een weinig bekende streek ontdekken ?
Indien ja, dan is de Veteran Experience day een uitgelezen gelegenheid !
Open deuren, open motorkappen, gedraaide zwengels en leuke ritjes zijn de ingrediënten voor een ontdekkingsdag van de automobielen van vóór 1940.
Op zondag 2 april wordt de Grand Place van Jauche voorbehouden aan de vooroorlogse auto's, ook die van niet-leden.
De 5 lussen naar keuze (tussen 8km en 30 km) zullen toelaten, om een pas gerestaureerde wagen te testen, om vrouw en kinderen aan te zetten met het oude automobiel te rijden , de motor beter af te stellen voor het komend seizoen of nog gewoon met vrienden te genieten.
Open deuren vanaf 9 uur in de “Rustique” , Grand Place 4 in Jauche ( 50 km van Brussel) maar u bent vrij om aan te komen wanneer het u uitkomt en één of meerdere lussen te rijden als u dat zint. Het zijn rustige en gemakkelijke wegen.
De Grand Place van Jauche is niet zo even groot als die in Brussel, dus je moet inschrijven via onze website www. rvccb.be. Voor een klein prijsje krijgt u de verschillende roadbooks. Een koude schotel aan een democratische prijs zal ook mogelijk zijn na inschrijving vóór 24 maart 2023 via onze website rvccb.be.
'Jonge bestuurders' d.w.z. jonger dan 40 jaar die minstens één volledige lus met een prewar rijden, krijgen tot eind 2023 het lidmaatschap van de RVCCB aangeboden. Zo blijven zij op de hoogte van alles wat er in de Club gebeurt.
Aangezien alleen de pre-wars toegang zullen hebben tot de Grand Place in Jauche, zal er een plaats voorzien worden om de trailers te parkeren ; komt u met een na-oorlogs voertuig dan zal u ook buiten de dorpskern parkeren.
Als u meer wilt doen dan alleen het evenement bezoeken, schrijf u dan in via onze website www.rvccb.be of stuur een e-mail naar rvccb@rvccb.be.
Organisatiecomité = het beheersorgaan (vroeger Raad van Bestuur genoemd)
Locatie:
Stadsplein 1
1350 Jauche
Route plannen
Contact: