Oldtimer evenementen

TOPdag Erembodegem

Datum:
zondag 4 september 2022
Omschrijving:
Bestekes,

Komende zondag, 4 september 2022, nodigt het bestuur van de Topdag in Erembodegem, samen met de Vlaamse Oldtimervrienden en Passion and Cars Opwijk, alle oldtimers vanaf 1 wiel uit om aanwezig te zijn en hun juweeltjes te showen aan de talrijke bezoekers ter plaatse.

U kan ter plaatste genieten van de toffe sfeer en kom genieten van de fantastische blues and Rock and Roll muziek gebracht door de zalige en sfeer makende muziekgroep “TELL MAMA”.

De voertuigen dienen via het ronde punt de straat “Erembodegem dorp” in te rijden waar de “Vlaamse Oldtimer Vrienden en Passion and Cars u opwachten voor het overhandigen van de inschrijvingsdocumenten. Deze inschrijving biedt u de kans om één van de 3 prachtig verrassingen te winnen.

Tevens wordt er door “Paasion and Cars Opwijk” u een gratis drankbonnetje aangeboden dat u op 24 september kan inruilen tijdens de laatste gratis oldtimermeeting van Passion and Cars van 2022 op de parking van het station van Opwijk.

Wij verwachten de aankomst van de wagens tussen 11:00 uur en 13:30.

Om de veiligheid van de vele bezoekers te garanderen is er door de organisatie maar toestemming om vanaf 17:00 opnieuw te vertrekken. Maar geen nood met alle activiteiten, hamburgers en andere versnapering en de prachtige sfeervolle muziek van “TELL MAMA” is het zo 17:00 of later.

Tot komende zondag in Erembodegem

Cheerio
Locatie:
Erembodegem dorp
9320 Erembodegem
Route plannen
Contact:
Marc Volckaert
Tel. 0473505201
passionandcars@gmail.com