Oldtimer evenementen

Toer De Geuze (Gooik)

Datum:
zondag 1 mei 2022
Omschrijving:
Deze rit toer de geuze gaat van start op zondag 1 mei.
In café paddenbroek te Gooik.
Roel van café Paddenbroek verwelkomen ons, De Vlaamse Oldtimer Vrienden, jullie de deelnemers in zijn fiets en zijn wandelcafé paddenboek vanaf 9u30.
Hij bied u graag een ontbijt aan met erna de start van onze dagrit.
Deze rit zal gereden worden in het Pajottenland en Franstalige gedeelte. De rit start vanaf 10u30
We worden verwacht vanaf 12u in resto met een aperitief aansluitend met een geuze gerecht. Met een consumptie inbegrepen ter waarde van 2 euro.
En we sluiten af met dessert. In de namiddag is er nog een tussen stop in café Bascule voor een consumptie ter waarde van 2 euro. Waar we even blijven stil staan waar onze vriend Ludo zijn laatste biertje heeft mogen nuttigen met zijn vrienden.
Van daar uit rijden we door naar de finish. Vissershof en sluiten af met een braadworst of een hamburger met een consumptie van 2euro
Voor deze mooie dagrit wordt een prijs van 44 euro pp. gevraagd.
Kinderen tot 12 jaar aan 34 euro.
Inschrijven kan op onze web. Https://www.vlaamse-oldtimer-vrienden.be/ of per mail vlaamseoldtimervrienden@gmail.com voor 27 april 2022 en de betaling kan op rekening nummer.Be91 1030 5423 3576
Met zijn allen welkom op 1 mei te Gooik voor een prachtige rit vol natuur met mooie landschappen en lekker eten en genieten van een biertje. In de voormiddag is er ook vrij van stops waar u een caffeetje tegen komt en in het laatste deel kan je ook vrij stoppen aan een brouwerij die zijn deuren open stelt doordat het geuze weekend is.
Graag tot dan
Locatie:
Paddenbroekstraat 12
1755 Gooik
Route plannen
Contact:
Thierry Van poucke
Tel. 0485032601
devlaamseoldtimervrienden@gmail.com