Oldtimer evenementen

The Motorcycle Factory

Datum:
zaterdag 1 oktober 2011
Locatie:
herselt (BE)
Omschrijving:
SLEEPING BEAUTIES / SCHATTEN OP ZOLDER

KIJK & KOOPDAG van een unieke verzameling historische motorfietsen PAS ONTDEKT !!!!

Op de zolder van een oude herenhoeve ontdekte The Motorcycle Factory (TMF) onlangs 40 stof verzamelende oldtimer motorfietsen.

Stuk voor stuk juweeltjes die decennialang gekoesterd werden door hun eigenaar… maar die sinds zijn dood geen daglicht meer zagen op de dichtgetimmerde schattenzolder.

The Motorcycle Factory heeft nu het voorrecht om dat stuk tweewielergeschiedenis opnieuw in het daglicht te stellen . Momenteel worden deze museumstukken getransporteerd, gedocumenteerd, geklasseerd, getaxeerd … opdat u ze binnenkort kan ontdekken in het restauratieatelier van TMF te Herselt.


Op zaterdag 1 oktober opent TMF exclusief zijn deuren voor een kijk & koopdag van deze unieke collectie historische motos :
van een legendarische Harley Davidson, de mythische Indian, de zeldzame Franse Dollar en Automoto, de oerbelgische Gillet -FN- Sarolea-Flandria, de Duitse NSU –ZUNDAPP- AUTO-union ( idd. audi), de Engelse Norton-BSA- Panther, tot obscure bromfietsen zoals de Duitse “IMME 100”


Op zaterdag 1 oktober van 10.00tot 17.00u krijgt iedereen dus de kans om conservator te worden van een stukje motorgeschiedenis ( kijk vanaf september ook op www.themotorcyclefactory.com)
Contact: