Oldtimer evenementen

The Drunken Horse Rally by Corsa Eventi (Wommelgem)

Datum:
zaterdag 11 september 2021
Omschrijving:
The Drunken Horse Rally 3.0

Beste oldtimer liefhebbers en sympathisanten,
Na lang wachten is het terug tijd om jullie oldtimer van stal te halen voor een van de leukste rally's van het jaar. Klaar voor een leuke oldtimer rondrit, uitdagende opdrachten en culinaire verwennerij?
Na een luxe ontbijt in Wommelgem starten we deze rondrit met roadbook tot aan de unieke lunch locatie. Onderweg mag u zich verwachten aan leuke wegen, prachtige uitzichten en enkele leuke opdrachten. Na een warme lunch zetten we onze route verder langs de mooiste wegen in de streek. De dag eindigt met een heerlijke aperitief verzorgd door The Drunken Horse Gin. Zo kunnen we samen nog even nagenieten van onze dag. Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien.

Let op!
Enkle wagens die ouder zijn dan 25jaar (oldtimers) mogen deelnemen aan de rally. Indien de wagen jonger is kan u meerijden op aanvraag door een mail te sturen naar alexander@markethings.be

Inschrijven!
Inschrijven kan via deze link https://www.markethings.be/event.../the-drunken-horse-rally. Let op, uw inschrijving is pas geldig na het ontvangen van uw betaling. Wij zorgen voor alle informatie die u nodig heeft om deel te kunnen nemen aan ons evenement.
Uw deelname aan The Drunken Horse Rally kost €130 per wagen (2personen).
Alvast bedankt en hopelijk tot Zaterdag 11 September!
Locatie:
Wijnegemsteenweg 110
2160 Wommelgem
Route plannen
Contact:
Alexander Rodriguez
Tel. 0476938103
alexander@markethings.be