Oldtimer evenementen

The 2021 Distinguished Gentleman's Drive (cars!) (Hasselt)

Datum:
zondag 26 september 2021
Omschrijving:
The 2021 Distinguished Gentleman's Drive
is een oldtimer -pre 1980- rit voor het goede doel, we gaan geld inzamelen voor onderzoek naar Prostaat en Teelbalkanker.

De rit in Hasselt (Herkenrode) maakt deel uit van een van de vele ritten die dag wereldwijd plaatsvinden.

We willen dit extra in de verf zetten door die dag met onze oldtimer te rijden gekleed in een classic sjieke stijl (denk aan Goodwood rivival). Ook de Locatie is classic sjiek, we verzamelen namelijk vanaf 9u aan de Tienschuur op de abdij van Herkenrode, de rit begint om 11u, na 120km door de mooiste stuurwegen van Haspengauw zijn we rond 15u terug aan de abdij om samen na te kaarten en te genieten van elkaars auto, de prachtige abdijen en een bijhorend abdijbiertje.

De stad Hasselt stelt deze locatie te beschikking voor onze Gentlemans Drive. Abdijsite Herkenrode is een plek met voor ieder wat wils, op maat van groot en klein. In de Kruiden- en Inspiratietuin kan je genieten van de kleuren en geuren. Gewoon genieten op het terras met een abdijbier of streekproduct kan natuurlijk ook.

Tijdens The 2021 Distinguished Gentleman's Drive komt de magie van het domein helemaal tot leven. Wat is er mooier dan een reeks prachtig oldtimers en goed geklede mannen en vrouwen op deze prachtige locatie.

Indien u wil deelnemen is het noodzakelijk dat u inschrijft via de officiƫle site van
The 2021 Distinguished Gentleman's Drive. Wij -Wim en Jimmy- zijn Host en dus verantwoordelijk voor de voor de organisatie in Hasselt-Herkenrode.
Locatie:
Herkenrodeabdij 4
3500 Hasselt
Route plannen
Contact:
Wim Henderikx
Tel. 0497270112
wim.henderikx@gmail.com