Oldtimer evenementen

The 100 Miles of Ypres (Ieper)

Datum:
zaterdag 18 december 2021 t.e.m. zondag 19 december 2021
Omschrijving:
De 100 Miles is een evenement als geen ander. Een autorally voor vooroorlogse wagens, het derde weekend van december, 's nachts. 18 december 2021, in Ieper!

Het evenement is niet bedoeld als een test op snelheid, maar eerder de betrouwbaarheid van de auto onder zware omstandigheden, en van de consistentie en de vaardigheden van de bestuurder en de copiloot. Het doel is het parcours af te leggen, waarbij alle controlepunten onderweg in de juiste volgorde en binnen de gestelde tijd worden aangedaan. De normale verkeersregels gaan altijd boven de aanwijzingen in dit reglement.

The 100 Miles heeft een algemene winnaar en winnaars voor elke klasse. De winnaar is het duo met het minste aantal (straf)punten. Als de overall winnaar ook de winnaar is van één van de drie leeftijdscategorieën, gaat de eerste prijs voor die categorie naar de op één na beste in die categorie.

In geval van een ex aequo wordt de oudst ingeschreven auto geacht te hebben gewonnen. Indien dit geen winnaar oplevert, heeft de auto met de laagste motorinhoud gewonnen.

Inschrijven kan via info@the100miles.com
Locatie:
Markt
8900 Ieper
Route plannen
Contact:
Lawrence Bossaert
info@the100miles.com