Oldtimer evenementen

Springmeeting 2013

Datum:
zondag 26 mei 2013
Locatie:
Stekene (BE)
Omschrijving:
Volgens onze jarenlange traditie richt SPEEDSHOP BELGIUM, weerom zijn spetterende en spraakmakende SPRINGMEETING in. Dit jaar reeds de 20ste editie !
Op deze grootse en unieke American Car Show (editie 2012 : meer dan 500 US CARS) met internationale allure, kan U onder andere ook genieten van de live muziek van de legendarische “The Vipers”', bodypaint, kraampjes, enz.
Voor de kleintjes onder ons is er een groot springkasteel en een mooie leuke kindermolen voorzien.
En dit alles is GRATIS!!
Voor de barbecue, frietjes en snacks, drankjes, sangria-bar, cava-bar en ijsjes zijn democratische prijsjes van toepassing !
Tevens kan U in onze “partsshop” op deze spetterende dag genieten van uitzonderlijke voorwaarden en spectaculaire kortingen!
IEDEREEN is welkom op deze grandioze dag tussen 10u en 18u, en bovendien is de toegang GRATIS, zowel voor bezoekers als voor de deelnemers aan de AMERICAN CAR SHOW. Ook krijgt iedere deelnemende US-CAR een mooie “trophy” (mini-beker) als aandenken !

WIJ VERWACHTEN JULLIE ALLEN OP ZONDAG 26 MEI 2013 in de Bettestraat te STEKENE (ambachtelijke zone “Kleine Akker”). En breng gerust familie en vrienden mee !!

SPEEDSHOP BELGIUM is dé garage en leverancier bij uitstek voor alle onderdelen en accessoires voor ALLE MERKEN EN MODELLEN VAN AMERIKAANSE WAGENS ( zowel hedendaagse, classics of oldtimers ), uit STEKENE (Oost-Vlaanderen).

Meer info: WWW.SPEEDSHOP.BE of 03/789.16.82
Website:
Contact:
Tel. 037891682
Fax 037891400
info@speedshop.be