Oldtimer evenementen

So British, cars & lifestyle (Brussel)

Datum:
vrijdag 13 december 2019 t.e.m. zondag 26 januari 2020
Omschrijving:
Na het succes van 'American Dream Cars & Bikes', 'Italian Car Passion', 'Ferdinand Porsche', 'Belgian Racing Legends' en 'Bugatti 100' staat Autoworld vanaf 13 december 2019 bijna twee maanden lang in het teken van 'So British! – cars & lifestyle'.

Niet alleen de actieve Britse merken zijn er vertegenwoordigd - Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover, Lotus, McLaren, Mini, Rolls Royce - maar ook de merken waar liefhebbers van Engelse auto's nostalgisch aan terugdenken : Austin, Bristol, Gordon Keeble, Hillman, Humber, Jaguar, Jowett, MG, Singer, Triumph of Vauxhall, om er enkele te noemen... Bovendien zijn er ook enkele iconische tweewielers met klinkende namen te bewonderen: Brough Superior, Norton, Triumph, Velocette, Vincent...

Meer dan 50 legendarische Engelse auto's van na de Tweede Wereldoorlog, waaronder enkele zeldzame en uitzonderlijke modellen, zijn uitgestald in een typisch Londense setting die verrassend realistisch is uitgewerkt.
Gezellige winkelstraten met hun chique etalages en weelderige kerstversiering vormen het decor. Daarnaast wordt ook gezoegd voor een “Black Box” met enkele uitzonderlijke supercars. Het hele museum ademt Londen en wordt versierd in de traditionele 'Christmas shopping'-stijl, met sfeervolle decoratie en een gigantische kerstboom.

Wie Londen ooit heeft bezocht, weet dat de Britten maar al te graag een ritje maken met hun stijlvolle oldtimers of glimmende supercars. De meest recente en exclusieve modellen rijden er gewoon tussen de populaire auto's en de vintage cars in het verkeer. Die sfeer zal je ook terugvinden in 'So British!': de tentoonstelling is een bruisende mengeling van alles waar de petrolhead van droomt!

Met de vele miniaturen en de shop spreekt de tentoonstelling trouwens niet alleen fans van historische auto's, sportwagens en supercars aan, maar ook (en vooral) iedereen die houdt van de klassieke 'British way of life'.

'So British!' is een onvergetelijk evenement dat de bezoekers onderdompelt in de sfeer van een land dat talloze mythische auto's heeft voortgebracht!
Locatie:
Jubelpark 11
1000 Brussel
Route plannen
Website:
Contact:
Patricia Raes
Tel. 027364165
info@autoworld.be