Oldtimer evenementen

Schermertreffen

Datum:
donderdag 6 juni 2013
Locatie:
Schermer (NL)
Omschrijving:
Het Schermertreffen is een meeting die toegankelijk is voor iedereen die in een Citoën rijd. Het maakt dus niet uit of je in de oudste of modernste Citoën type rijdt. Gezelligheid staat voorop. Tijdens de meeting worden er diverse activiteiten georganiseerd. op deze website vind u meer informatie over het Schermertreffen.

De locatie

De locatie van het meeting terrein zal als vanouds weer zijn op een boerenweiland. Het terrein is gelegen aan de rand van de polder de Schermer in een rustig, landelijk en zeer waterrijk gebied, precies tussen Alkmaar en Purmerend vlakbij het dorpje Grootschermer. Grootschermer is een voormalig vissersdorpje. In het navigatiemenu onder het kopje omgeving kunt u meer over het dorpje en de naburige dorpjes lezen.
Het adres van het meetingterrein is: Middenweg 9, 1843KC in Grootschermer.
In het navigatiemenu onder het kopje route vindt u een routebeschrijving naar het meetingterrein.
Klik hier voor voor een luchtfoto van het meetingterrein.

De activiteiten

Ook jaar zullen weer de nodige activiteiten op het programma staan. O.a. kinderspelen, live muziek, marktkraampjes, gezamenlijke ontbijt . In het navigatie menu vindt u meer informatie over de activiteiten. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten

Faciliteiten

Op het terrein zullen de volgende faciliteiten te vinden zijn:
- Drankenverkoop in de bier carrousel
- Snack verkoop 's avonds
- Bijna het gehele weekend gratis koffie en thee
- Zeer nette toiletten
- Een warme douche.
- Grote feesttent van 10x15 meter

Informatie
Voor meer informatie, reacties, vragen of suggesties over het Schermertreffen kunt u met een van de volgende nummers bellen : 06-55563806 (voor en tijdens de meeting) (Jeroen) of een email versturen aan schermertreffen@hotmail.com dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie terug.

Kosten

Het inschrijfgeld is 35,00 euro per auto. Voor CCNL leden geld dat men door middel van de pas 5 euro korting krijgt. Dit bedrag dient ook betaald te worden wanneer men 1 nacht over blijft en /of men een tent o.i.d opzet en dient betaald te worden bij de inschrijvingen en geld per auto. Dus als u met twee auto's komt betaald u ook voor twee auto's.

Belangrijk.

Helaas is het gebruik van vuurkorven o.i.d. en het maken van vuur is niet toegestaan door de gemeente Schermer. Met uitzondering van het kampvuur nabij de Grote tent door de organisatie.
Contact:
Jeroen Voetel
Tel. 06-55563806
schermertreffen@hotmail.com