Oldtimer evenementen

Rondrit Zelem - coronaproof (Halen)

Datum:
zaterdag 15 mei 2021 t.e.m. zondag 16 mei 2021
Omschrijving:
Beste oldtimerliefhebber,
Ook dit jaar zal het Zelemse Oldtimertreffen spijtig genoeg niet kunnen doorgaan maar voor de oldtimereigenaars organiseren we op 15/16 mei een individuele rondrit. Op zaterdag 15/5 gaat de rit voor auto's door, op zondag 16/5 zijn de brommers en moto's aan de beurt. De voertuigen moeten minstens 25 jaar oud zijn.
De deelnemers aan de rondrit volgen een uitgestippelde route en vertrekken elk apart. Voor de autorondrit voorzien we een roadbook met bolleke-pijl (100km), 2 afgesloten drankjes en een rallyplaat. De brommer/motorrit van 70 km is bepijld. Zij krijgen een drankje en een sticker.
Het inschrijven en betalen moet vooraf en online gebeuren. Bij de online-inschrijving moeten de deelnemers omwille coronamaatregelen reserveren op een tijdstip. De reserveringsmomenten zijn beperkt per uur. De deelnemers halen op het gereserveerde moment hun roadbookpakket af.
Het afhalen van het pakket gebeurt coronaproof op een afgesloten privéterrein in Halen. Er worden geen bezoekers toegelaten op het terrein.
Via de onderstaande links kan je inschrijven voor onze 2021 rit:

Auto's: http://bit.ly/rondritauto

Brommers – Moto's: http://bit.ly/rondritbrommer

Na de inschrijving en betaling wordt het ticket en de rest van de info via e-mail bezorgd.
Veel oldtimerplezier en hopelijk tot dan!
VZW Visplatinéeke
Locatie:
Halen
3545 Halen
Route plannen
Contact:
Tom Adriaens
Tel. 0474224133
t.zelemse.oldtimertreffen@gmail.com