Oldtimer evenementen

Rock around the jukebox

Datum:
zondag 13 oktober 2013
Locatie:
Rosmalen (NL)
Omschrijving:
Waan je weer in je jeugd tijdens Rock Around the Jukebox , 12 & 13 oktober 2013 in Autotron

Rosmalen, - Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober aanstaande vindt in Autotron Rosmalen weer twee dagen lang de beurs Rock Around the Jukebox plaats. Tijdens dit evenement kunt u zich weer even helemaal in de legendarische jaren '50, '60 en '70 van de vorige eeuw wanen.

Het kan natuurlijk niet anders dan, dat op een beurs als deze de jukebox centraal staat. U vindt de nostalgische machines zoals Seeburg en Wurlitzer op elke hoek van de beurs. Maar ook de liefhebbers van andere merken komen helemaal aan hun trekken tijdens deze twee dagen. De ware hobbyisten vinden hier ook de juiste onderdelen om hun jukebox weer in de nieuwe staat terug te brengen.

Toch zijn het niet alleen jukeboxen die u in het tweede weekend van oktober in het Autotron kunt vinden. Ook voor de bijhorende grammofoonplaatjes en andere hebbedingetjes zoals petticoats, meubeltjes, kauwgomballenautomaten, uit de nostalgische jaren '50, '60 en '70 bent u op Rock Around the Jukebox op het juiste adres.

Live optredens
Net als bij de voorgaande versies van Rock Around the Jukebox, kunt u ook tijdens deze beurs weer genieten van livemuziek. De organisatie heeft contracten getekend met 'Of Course', bekend van hun '50 en early '60 Rock & Roll. Verder zijn er optredens van 'Strictley Elvis' met begeleiding door 'Of Course' en 'The Triolettes'. Tenslotte zullen ook de beroemde en welbekende Firebirds het podium in het Eventron weer beklimmen.

Openingstijden
Rock around the Jukebox is op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.
Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of www.jukeboxfanaat.nl.
______________________________________________________________________
Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie):

Voor meer informatie over Autotron Oldtimerproducties kunt u contact opnemen met de organisatie, via 073-5233301 of info@oldtimerbeurs.net.

Voor meer informatie over Libéma kunt u contact opnemen met de afdeling Public Relations van Libéma, via 073-5233319 of via publicrelations@libema.nl.

Digitaal beeldmateriaal kunt u downloaden op www.oldtimerbeurs.net onder de rubriek Pers.

Autotron Rosmalen ligt direct aan de A59, naast Vakantiepark Dierenbos en heeft zich met ruim twintig jaar ervaring ruimschoots bewezen als beurzen- en evenementenlocatie. De verscheidenheid aan zalen, sfeervolle ambiance, gastvrijheid en centrale ligging in een groene omgeving maken deze locatie uniek in Nederland. www.autotron.nl

Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libé
Contact:
Theo van Delft
Tel. 003173 5233301
Fax 0031735233382
info@oldtimerbeurs.net