Oldtimer evenementen

ROC Karekiet rit (Ruiselede)

Datum:
maandag 1 maart 2021 t.e.m. donderdag 30 september 2021
Omschrijving:
Karekiet is de bijnaam van RIP Werther Vandersarren, alom gekend was als tv figuur en acteur en diverse Tv shows en gekend als de Champetter ,ook gekend als Ex rallyrijder en copiloot , en ook ex organisator van diverse rondritten in de jaren 60/70/80. Een ode aan deze autoliefhebber en bekende TV Figuur.
De karekietrit loopt over vlaamse wegen die kruisen West en Oostvlaanderen, de start ervan is in Ruiselede Cafe Fonteintje daar begint de roadbook. De rit is ongeveer 115 km lang allemaal verharde wegen,soms met oude kasseienstroken .
Deze Rit gaat door vanaf 1 maart tot 28 mei 2021 en deze kan individueel gereden worden mits de Covid voorschriften die iedereen moet respecteren.
De roadbook kan afgehaald worden op één van de afhaalpunten die u via email zal mede gedeeld worden. Liefst paar dagen vooraf,het afhalen gebeurt uiteraard covid veilig. De deelnameprijs is 20 euro ,dat is inclusief een mooie rit die we voorschotelen en een prachtige roadbook en een dag veel oldtimer plezier.
Wilt u deze opgestuurd krijgen komt er 5 euro verzendingskosten bij.
We hopen uiteraard dat er weer zo opkomst is lijk onze Polderrit 2020 die toch meer dan 120 deelnemers over de ROC vloer kreeg.
Mailen kan altijd naar 8755roc@gmail.com
Veel plezier, ROC team
Locatie:
Tramweg 1
8755 Ruiselede
Route plannen
Contact:
Opsomer Geert
Tel. 0476739972
geertopsomer@skynet.be