Oldtimer evenementen

Roadworx Grenslandrally (Minderhout)

Datum:
zondag 3 oktober 2021
Omschrijving:
WAT ?

De Grenslandrally is in de eerste plaats een relaxe toeristische rondrit bestemd voor duo's die er graag eens een dagje op uit trekken langs de mooiste wegen van het grensgebied tussen de provincies Antwerpen en Noord-Brabant en onderweg wat tijd willen nemen voor een terrasje of een viewpoint. Het parcours kronkelt langs de grens van de 3 hoorns van Antwerpen van Kalmthout tot Hilvarenbeek en is ca. 220 km lang.

Daarnaast bestaat het (optionele) sportieve aspect van de rally uit een aantal praktische proeven (doorgangscontroles en gechronometreerde precisieproeven) die langsheen het parcours zijn uitgezet. Hoewel op het einde van de dag een eindklassement met prijsuitreiking volgt, primeert hier zowieso ook steeds het relaxe en het amicale.

Deze Grenslandrally is de 4e en laatste manche van de Roadworx Cup 2021 (zie "geplande events" voor de overige rally's op het programma). Over deze 5 rally's heen wordt een sportief eindklassement opgemaakt met bekendmaking van de overall winnaars na afloop van deze rally. Hen wacht een mooie prijs ! U kan uiteraard ook aan elk van deze rally's apart deelnemen !

WAAR ?

Het parcours is een lus met start op de parking van het ESSO tankstation langs de E19 in Minderhout (richting Nederland).

WANNEER ?

Zondag, 3 oktober 2021 (onthaal vanaf 08:00 uur).

KOSTPRIJS

EUR 190 per wagen inclusief B.T.W. voor :

- professioneel roadbook "bolleke-pijl"
- set rallyplaten
- rallybag met 2 x ontbijtpakket en "goodies" voor onderweg en om te bewaren
- "served lunch" voor 2 personen
- deelname aan de praktische proeven onderweg met eindklassement
- technische bijstand door de mobiele interventiewagen van Roadworx Technix
- kostprijs van de CO2-neutralisatie door aanplanting van 8 bomen
Locatie:
Parking ESSO E19
2322 Minderhout
Route plannen
Contact:
Patrick Beekens
Tel. +32478222884
patrick.beekens@roadworx.be