Oldtimer evenementen

Roadworx Brussel - Chimay - Brussel (Ruisbroek)

Datum:
zondag 27 juni 2021
Omschrijving:
WAT ?

Brussel - Chimay - Brussel is in de eerste plaats een relaxe toeristische rondrit bestemd voor duo's die er graag eens een dagje op uit trekken voor een ca. 220 km lange ontdekkingstocht van de "Laars van Henegouwen" van net onder Brussel tot in de streek van Couvin, Chimay en Viroinval met misschien ook een stukje Noord-Frankrijk in de Avesnois.

Daarnaast bestaat het (optionele) sportieve aspect van de rally uit een aantal praktische proeven (doorgangscontroles en gechronometreerde precisieproeven) die langsheen het parcours zijn uitgezet. Hoewel op het einde van de dag een eindklassement met prijsuitreiking volgt, primeert hier zowieso ook steeds het relaxe en het amicale.

Brussel - Chimay - Brussel is de 2e manche van 5 van de Roadworx Cup 2021 (zie "geplande events" voor de overige rally's op het programma). Over deze 5 rally's heen wordt een sportief eindklassement opgemaakt met bekendmaking van de overall winnaars na de 5e manche op 03/10/21 (Grenslandrally). Hen wacht een mooie prijs ! U kan uiteraard ook aan elk van deze rally's apart deelnemen !

WAAR ?

Het parcours is een lus met start op de parking van het TOTAL tankstation langs de E19 in Ruisbroek iets ten zuiden van de Brusselse Ring (richting Frankrijk).

WANNEER ?

Zondag, 27 juni 2021 (onthaal vanaf 08:00 uur).

KOSTPRIJS

EUR 190 per wagen inclusief B.T.W. voor :

- professioneel roadbook "bolleke-pijl"
- set rallyplaten
- rallybag met 2 x ontbijtpakket en "goodies" voor onderweg en om te bewaren
- "served lunch" voor 2 personen
- deelname aan de praktische proeven onderweg met eindklassement
- technische bijstand door de mobiele interventiewagen van Roadworx Technix
- kostprijs van de CO2-neutralisatie door aanplanting van 8 bomen
Locatie:
Parking TOTAL E19
1601 Ruisbroek
Route plannen
Contact:
Patrick Beekens
Tel. +32478222884
patrick.beekens@roadworx.be