Oldtimer evenementen

Prinses Máxima Centrum Rally (Scheveningen)

Datum:
zaterdag 25 juni 2022
Omschrijving:
Bent u een rally-liefhebber met een mooie nostalgische auto en wilt u iets goeds doen voor kinderen met kanker? Schrijf u dan nu in voor de unieke Prinses Máxima Centrum Rally!

Samen met de deelnemers en donateurs hebben we in 2022 maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de financiering van sport- en revalidatie faciliteiten voor het Prinses Máxima Centrum. Beweging is voor deze kinderen immers van groot belang.

Via de website kunt u zich inschrijven. https://www.prinsesmaximacentrumrally.nl

Topdag

Velen hebben in 2018 en 2019 al genoten van een prachtige dag zoals deze georganiseerd was door Lionsclub Wassenaar-Duin. Ook komende editie, georganiseerd door Lionsclub Den Haag-Scheveningen, wordt weer net zo onvergetelijk. Details over het parcours ontvangt u tijdig voor de start. Komende Rally zal, net als de vorige, weer professioneel worden uitgezet waarbij u weer op bijzondere en unieke plekken ontvangen wordt en u wegen berijdt die normaal niet toegankelijk zijn voor het verkeer. Na afloop van de rally zal er een veiling plaatsvinden met mooie kavels waarop geboden kan worden.
Locatie:
Strandweg 51
2586JL Scheveningen (NL)
Route plannen
Contact:
Leo Bink
Tel. 0652693859
info@prinsesmaximacentrumrally.nl