Oldtimer evenementen

Polifonics Oldtimer Toerrit

Datum:
zondag 4 augustus 2013
Locatie:
Lokeren (BE)
Omschrijving:
Polifonics organiseert Oldtimer toerrit!
Op de eerste zondagvoormiddag van de Lokerse feestweek organiseert Polifonics dit jaar een toerrit. Deze mooie landelijke rit doorheen de Lokerse omgeving zal vooraf gegaan worden door een ontbijt met koffie. Tijdens de rit worden verschillende rust- en verzorgingstehuizen in het Lokerse aangedaan waar u, indien u dit wenst, de mogelijkheid heeft om een paar senioren mee te nemen naar het eindpunt van de rit. Daarna kan u samen met hen en een drankje genieten van het aperitiefconcert van Frank Galan (aanvang 11u00) of een gezellige babbel.
In de deelnameprijs is naast het ontbijt en het concert ook nog een volledig roadbook en twee consumpties inbegrepen. Wie geen roadbook kan lezen, heeft de mogelijkheid om gewoon te volgen.
Het ontbijt zal net als het optreden doorgaan in onze tent in het Josephine Charlotte Park en de start van de rit is gelegen in de Gasstraat te Lokeren.
Voor degene die bereid zijn senioren te vervoeren en/of het concert willen meemaken bieden we het ontbijt aan vanaf 8u00. De overigen kunnen zich tot 10u30 aanmelden aan de start.
De kostprijs bedraagt 7,5€ per persoon. De leden van oldtimerclub “Oude Gloriën” worden extra verwend.
Aansluitend is er de mogelijkheid om in te schrijven voor een all-in brunch voor 49 euro. Hierin zijn alle dranken inbegrepen.
Inschrijven voor de rit is noodzakelijk en dit voor zondag 28 juli 2013. Dit kan u doen door uw gegevens door te sturen naar info@polifonics.be (of telefonisch via 0491 51 15 52). Gelieve in uw mail te melden of u voor de brunch wil inschrijven.
De inschrijving is definitief na het betalen van de deelnameprijs op het rekeningnummer BE16 6528 2378 1474 met in de mededeling uw naam en de nummerplaat van de wagen. (Vanaf 4 personen voor de brunch kan een factuur opgemaakt worden.)
We hopen alvast jullie te mogen verwachten op deze fijne activiteit en kijken uit naar jullie massale opkomst.
Tot Polifonics!
David De Smet
Coördinator Polifonics
Jie-Pie
Medewerker
Contact:
Jean-Paul Broekaert
Tel. 0477-21.79.85
oldtimerke@gmail.com