Oldtimer evenementen

Openroads - Ardennen Light (Libin)

Datum:
zondag 13 juni 2021
Omschrijving:
Op 13/6/2021 trekken we richting Ardennen om van onze wagen te gaan genieten op prachtige wegen in ons landje. Gezien Corona en de moeilijkheden daaromtrent passen we het concept aan, maar aan rijplezier zal alvast geen gebrek zijn.

Wij verwachten jullie tussen 12.45 en 13.30 op de openbare parking bij het Euro Space Center in Libin. Daar kunnen jullie in de Yokohama Drive-In een roadbook afhalen en daarna vrij de rondrit starten. De briefing zal per mail plaatsvinden omdat wij de groep niet in één keer willen samenbrengen, gezien de huidige problematiek.

De route bestaat uit een ongeveer 220km lang traject, waarbij we aan de hand van een bol-pijl roadbook de grensstreek rond Frankrijk en de vallei van de Semois leren kennen. Gedurende deze tocht verkennen we ook een aantal kleine dorpjes waar café en terras aangegeven zullen zijn, maar waar men niet verplicht dient te stoppen. De normale horeca stops vervangen wij door een goodiebag zodat we de groep gescheiden kunnen houden en zo de veiligheid kunnen verhogen.

Interesse om deel te nemen? Schrijf je dan snel in via onze website.

Groeten en tot binnenkort,
Pieter-Jan
www.openroads.be
Locatie:
Devant les Hêtres 1
6890 Libin
Route plannen