Oldtimer evenementen

Open WOCafé - Fort II (Wommelgem)

Datum:
zondag 3 april 2022
Omschrijving:
De Wommelgemse Oldtimerclub (WOC vzw) organiseert voor de vijfde maal, op 3 april 2022 van 10.00 tot 16.00 u. een Open WOCafé. Dit oldtimer evenement voor personenwagen (alle merken – niet omgebouwd) tot bouwjaar 1992, zal doorgaan in het unieke kader van Fort II te Wommelgem.

Net als bij vorige edities is het de bedoeling om, bij een natje en een droogje, kennis te maken met gelijkgestemde zielen en mekaars oude vehikels te bewonderen.

Deelname is gratis, maar naast de statische show, voorzien wij ook dit jaar weer de mogelijkheid om, mits een kleine bijdrage van 10 euro voor roadbook en rallyplaat, deel te nemen aan een korte rondrit van +/- 50 km in de omgeving. Inschrijving voor de rondrit gebeurt ter plaatse, vooraf inschrijven is niet nodig.

Er zal een groot scherm ter beschikking gesteld worden door elektrozaak Peetermans Wommelgem waarop de Ronde van Vlaanderen desgewenst kan gevolgd worden.

Let op: ingang Fort II tegenover bistro FIIB, Fort II straat 54 Wommelgem, te benaderen via Herentalsebaan, 2160 Wommelgem, om zone 'woonerf' te mijden.

Dagindeling:
– 10.00 u – 12.00 u. : ontvangst van de deelnemers en statische show van de oldtimers;
– 11.30 u – 12.30 u. : inschrijving rondrit;
– 11.30 u – 13.00 u. : vrij vertrek voor de rondrit;
– 14.00 u – 15.00 u. : aankomst deelnemers rondrit;
– 15.00 u – 16.00 u. : voortzetting statische show;
– 16.00 u : afsluiting dagprogramma.

Als organiserende club houden wij er wel aan dat alle deelnemers zich engageren om het milieu en de regelgeving daaromtrent te respecteren en zodoende afval netjes sorteren in de daarvoor voorziene recipiënten. Wij staan erop dat de dan geldende corona maatregelen gerespecteerd zullen worden. Wij zullen sowieso ter plaatse een registratie van de aanwezigen doen.

Hopelijk mogen we jullie op deze dag weer talrijk begroeten om er samen een leuke en ontspannende oldtimer meeting van te maken!
Locatie:
Fort II straat
2160 Wommelgem
Route plannen
Website:
Contact: