Oldtimer evenementen

Opel Oldies on Tour (Geel)

Datum:
zondag 24 april 2016
Omschrijving:
Wij zijn blij u te kunnen inviteren voor de alweer 4e editie van het 'Opel Oldies on Tour' oldtimertreffen, dat dit jaar zal plaatsvinden op zondag 24 april aan de voetbalterreinen van ASV Geel (nieuwe locatie!).

Net zoals de voorgaande jaren voorzien we een dagvullend en gezellig samenzijn onder liefhebbers van het klassieke Opel. Dit evenement staat open voor alle klassieke Opel-voertuigen, ongeacht type of leeftijd. Op geen enkel oldtimertreffen in Belgiƫ klopt het Opel-hart sneller dan op 'OPEL Oldies on Tour'!

Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden, kan er op 'OPEL Oldies on Tour' lustig achter het stuur gekropen worden. Na een gastvrij onthaal met gratis koffiekoeken vertrekken de oldtimers voor een toeristische rondrit doorheen het Kempense landschap (ca. 80km). Deelnemers krijgen bij vertrek een zeer verzorgd en gedetailleerd roadbook mee, opgesteld volgens het eenvoudige 'bol-pijl'-principe.
Omstreeks 15u zullen de wagens terugkeren van de rondrit en kan u de mooiste automobielen uit het Opel-erfgoed bewonderen op de parking.

En uiteraard sturen we u niet met een lege maag naar huis. Aan het einde van de dag organiseren we nog een lekkere barbecue (vooraf inschrijven vereist).

Kortom: trouw aan de formule van de vorige jaren staat 'OPEL Oldies on Tour' ook dit jaar garant voor een ganse dag toer-, smul- en feestplezier!
Locatie:
Rauwelkoven 43
2440 Geel
Route plannen
Contact:
Philip Copmans
Tel. 0473 56 85 45
philip.copmans@opel.com