Oldtimer evenementen

Opel Oldies On Tour (Gavere)

Datum:
zondag 30 april 2023
Omschrijving:
Graag heten wij u welkom op de 9e editie van OPEL Oldies On Tour. Ons jaarlijkse oldtimertreffen in het teken van het merk met de blitz zal dit jaar plaatsvinden op zondag 30 april bij Opel Garage Dhont in Deinze (adres: Stationsstraat 2, 9890 Gavere).

Het evenement staat open voor alle klassieke Opels van meer dan 20 jaar oud. We voorzien een dagvullend programma inclusief mooie rondrit in de Vlaamse Ardennen over uitsluitend kleine wegen. De route wordt beschreven in een zeer verzorgd roadbook en er is tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan een fotozoektocht met mooie Opel-prijzen!

Na de rondrit voorzien we nog uitgebreid de tijd om na te praten en de voertuigen te bewonderen op de parking bij Garage Dhont. Er is optioneel de mogelijkheid tot deelname aan een barbecue en ook ons eigen 'Blitzbiertje' zal na afloop van de rondrit te degusteren zijn.

Beschik je zelf over een klassieke Opel – of ben je gewoon fan – kom dan zeker langs. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!

Om de opkomst zo correct mogelijk te kunnen inschatten, vragen wij in te schrijven vóór 15 april 2023 via het inschrijvingsformulier in bijlage. Inschrijving te sturen aan ontouroldies@gmail.com

Deelname auto met bestuurder: € 20 incl. roadbook, rallybord, goodie bag en lunchpakket
Extra passagiers: € 10 p.p. incl. lunchpakket (kinderen: € 6)
Barbecue (optioneel): € 24 p.p. (kinderen: € 16)

Deelnamekost te storten op rekening BE11 0015 4573 8648 met vermelding OLDIES + familienaam + kenteken. (niet betaald = niet ingeschreven)

Info: Philip Copmans – GSM 0476/88.45.42 – ontouroldies@gmail.com

Alvast tot kijk op zondag 30 april!
Locatie:
Stationsstraat 2
9890 Gavere
Route plannen
Contact:
Philip Copmans
Tel. +32 476 88 45 42
ontouroldies@gmail.com