Oldtimer evenementen

Opel oldies on tour (Kalmthout)

Datum:
zondag 25 september 2022
Omschrijving:
De alweer 8e editie van OPEL "Oldies on Tour" zal doorgaan op zondag 25 september bij Opel Garage Frijters in Kalmthout.

Het concept zal grotendeels identiek zijn aan eerdere edities. We voorzien dus een dagvullend programma met leuke rondrit op eigen tempo, lunchpakket voor een gezellige picknick onderweg, animatie bij aankomst, open bar, barbecue etc.

Terug van weggeweest is dit jaar de 'New Opel Experience'. Graag geven we jullie de gelegenheid om de nieuwste modellen uit het actuele Opel-gamma te testen. Uiteraard de gloednieuwe Astra, maar ook de Corsa, Mokka, Grandland, Insignia. En voor wie graag eens de sensatie van elektrisch rijden ontdekt, ook die varianten zullen beschikbaar zijn!

De toeristische rondrit van ca. 100 km loopt dit jaar doorheen het mooie en rustige Kempense natuurlandschap. De route wordt beschreven in een verzorgd roadbook met eenvoudige “bol-pijl”-tekeningen. Na de rondrit is er nog uitgebreid de tijd om na te praten in ons befaamde Blitz Café en ons eigen Blitz Biertje te degusteren. Op de parking van garage Frijters zal de nodige ambiance voorzien worden en wie wenst kan ook inschrijven voor een lekkere barbecue.

Het treffen staat open voor alle klassieke en verzamelbare Opels, ongeacht type en bouwjaar. Beschik je zelf over een mooie Opel, of heb je sympathie voor het merk, dan mag je niet ontbreken op OPEL “Oldies on Tour”. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!

Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen!
Locatie:
Essensteenweg 82
2920 Kalmthout
Route plannen
Contact:
Philip Copmans
Tel. 0476/88.45.42
ontouroldies@gmail.com