Oldtimer evenementen

Oldtimerdag De Bilt

Datum:
zaterdag 14 september 2013
Locatie:
De Bilt (NL)
Omschrijving:
Op zaterdag 14 september 2013 organiseert de Dorpskerk voor de 3de keer een Oldtimerdag. In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek.

De tocht is ongeveer 70 km. U kunt tijdens deze tocht genieten van al het moois wat een "rondje Utrecht" te bieden heeft. De oldtimershow vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat.
De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Een vakkundige jury zal de 3 mooiste oldtimers belonen met een prijs.

De opbrengst van deze dag is bestemd voor Hillcrest Aids Centre Trust in Durban Zuid-Afrika en het Morgenster Ziekenhuis in Masvingo Zimbabwe.

Voor een sfeerimpressie van vorig jaar kunt u op onze site de film en de foto´s bekijken.

Reactie van een deelnemer
"Wij hebben vorig jaar enorm genoten en doen dit jaar ook weer graag mee. Het was vorig jaar goed georganiseerd met een mooie route"

Deelname
De kosten voor deze dag bedragen € 10,00 per auto inclusief bestuurder. Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 7,50 (aanmelden als alleen passagier is niet mogelijk). Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Na terugkomst van toerrit is er voor u een lunch beschikbaar in onze Brasserie. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje met wat lekkers in onze brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een shield voor op uw oldtimer.

De toerrit en de oldtimershow zijn een onderdeel van de Dorpskerk Marktdag. De Dorpskerk in De Bilt organiseert jaarlijks de Marktdag, een dag met veel activiteiten en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel.

Programma Oldtimerdag:
9:30 uur
inschrijven
10:30 uur
vertrek vanaf de Dorpsstraat voor de toerrit
12:00 en 12:30 uur
aankomst op de Dorpsstraat
12:30 uur
aanvang Oldtimershow.
16:00 uur
einde show.
Contact:
A. de Rooij
Tel. 06-17289119
info@oldtimerdagdebilt.nl