Oldtimer evenementen

Oldtimerbeurs Veilinghallen Hoogstraten

Datum:
zondag 27 oktober 2013
Locatie:
Hoogstraten (BE)
Omschrijving:
De OLDTIMERBEURS HOOGSTRATEN gaat voor de 27e maal traditiegetrouw door in de Veilinghallen te Hoogstraten, Loenhoutseweg 59 en wordt georganiseerd door VAN KRIEKEN bvba. Ook traditiegetrouw wordt de OLDTIMERBEURS HOOGSTRATEN gehouden IN HET LAATSTE WEEKEND VAN OKTOBER, namelijk op 26 en 27 oktober 2013.
De beurs staat bekend als een van de gezelligste beurzen van België, is geheel overdekt en verwarmd en ontvangt jaarlijks zo´n kleine 5.000 bezoekers. Iemand die begint aan het restaureren van een oldtimer en zich graag laat adviseren door mensen die meer afweten van alles wat hierbij komt kijken is op deze beurs zeker op zijn plaats. Ook de professionele restaurateur die nog op zoek is naar een ontbrekend onderdeel vindt op deze beurs meestal iets van zijn gading. Buiten de professionele onderdelenhandelaren zorgen hiervoor de standjes van éénmalige particulieren die kelder- en zolderopruimingen meenemen en zodoende materiaal meebrengen dat anders nooit het daglicht ziet.
In de gezellige, mooi aangeklede en originele cafetaria kan je even uitblazen, een drankje of een hapje nuttigen en even bijkletsen met de vele vrienden en bekenden die je op deze beurs altijd weer tegenkomt.
De uiteenlopende samenstelling van standhouders maakt deze beurs zeer aantrekkelijk voor de bezoekers en zij kunnen u, zonodig, altijd van advies dienen, kortom: DÉ beurs voor de ÉCHTE oldtimerliefhebber, die hier niet alleen DÍE auto kan kopen waar hij al zo lang zijn zinnen op heeft gezet, maar ook DÉ wisselstukken vindt waar hij al zo lang naar zoekt, of HÉT boek ontdekt dat hij DRINGEND nodig heeft.
De te koop aangeboden, gevarieerde oldtimers worden zowel door particulieren als door gespecialiseerde bedrijven aangeboden. Op dit moment hebben zich al weer meer dan 100 standhouders aangemeld.
Er is een ruime parkeergelegenheid voorzien waar je gratis kan parkeren en meteen ook kan genieten van de vele oldtimers die hier jaarlijks geshowd worden op de daarvoor voorziene parking.

Voor meer info en deelname:
VAN KRIEKEN bvba
Tel.: (0032) (0)14/65.86.63 GSM: (0032)(0)489/40.73.78 E-mail: oldtimerbeurshoogstraten@hotmail.com

OLDTIMERBEURS HOOGSTRATEN
Natuurlijk steeds, traditiegetrouw tijdens het laatste weekend van oktober, in de Veilinghallen van Hoogstraten
VAAK GEÏMITEERD, NOOIT GEËVENAARD
Contact:
Van Krieken Corette
Tel. 014-65 86 63 of 0489-40 73 78
oldtimerbeurshoogstraten@hotmail.com