Oldtimer evenementen

Oldtimerbeurs Hoogstraten

Datum:
zondag 30 oktober 2011
Locatie:
Hoogstraten (BE)
Omschrijving:
De JUBILEUMeditie van de druk bezochte, ENIGE ECHTE Oldtimerbeurs in de VEILINGHALLEN van HOOGSTRATEN gaat dit jaar voor de 25e maal wederom door in het LAATSTE weekend van oktober, dus op 29 en 30 oktober 2011.
Om misverstanden te voorkomen: De ENIGE ECHTE oldtimerbeurs van Hoogstraten wordt altijd HET LAATSTE WEEKEND VAN OKTOBER gehouden, dit staat bij eenieder die deze beurs kent in het geheugen gegrift en natuurlijk in de Veilinghallen van Hoogstraten en nergens anders!
Door het succes van afgelopen jaar hebben zich reeds diverse deelnemers aangemeld, want veel standhouders willen verzekerd zijn van een standplaats op deze gezelligste beurs van België.
De bezoekers van deze beurs zijn zeer gecharmeerd van de uiteenlopende samenstelling van standhouders, zodat iedereen hier wel iets van zijn gading kan vinden.
DÉ beurs voor de ECHTE oldtimerliefhebber, waar u niet alleen DIE auto kunt kopen, waar u al zo lang uw zinnen op heeft gezet, maar ook DE wisselstukken vindt waar u al zo lang naar zocht, of HET boek ontdekt dat u DRINGEND nodig heeft.
Natuurlijk wordt er opnieuw een cafetaria voorzien en de parking blijft gratis.
Als u wilt deelnemen aan deze beurs, ontvangen wij graag een telefoontje of een mailtje van u, zodat wij uw standplaats reeds kunnen reserveren. Wij zullen u dan een inschrijfformulier toesturen, waarop u uw voorkeur kenbaar kan maken. Voor informatie kan u altijd even mailen of bellen:
e-mail: oldtimerbeurshoogstraten@hotmail.com
telefoon/gsm : (0032) (0)14.65.86.63 of (0032) (0) 489 40.73.78.
Binnenkort vindt u ook alle informatie op onze website: www.oldtimerbeurs-hoogstraten.be
Tot ziens in de VEILINGHALLEN van HOOGSTRATEN op 29 en 30 oktober 2011.

Van Krieken BVBA
Weteringstraat 23
2380 RAVELS (B)
Contact:
Corette van Krieken
Tel. 014/65.86.63
oldtimerbeurshoogstraten@hotmail.com