Oldtimer evenementen

Oldimama

Datum:
zondag 7 juli 2013
Locatie:
Maaseik (BE)
Omschrijving:
Oldimama zondag 7 juli 2013
Oldies Maas Maaseik
Dit jaar organiseert de Maaseikeroldtimerclub de 22e editie van Oldimama bij Winkelcentrum Kloosterbempden te Maaseik (B). Na het succes van de vorige jaren op het Muntplein en het Maasplein, willen we hier een vervolg aan geven.Oldtimertreffen met rondritten, show, verkoop en randanimatie!
Programma: Vanaf 8.00 uur kunnen deelnemers al worden ontvangen en ingeschreven. Hierbij wordt ook de rallyplaat en het routeboek van de voormiddagrit uitgegeven. Daarna kunnen de deelnemers gebruik maken van het spek met eieren ontbijt. Om 10.00 uur starten we met de voormiddagrit volgens het routeboek (ca. 50 kilometer). Bij terugkomst kunnen de deelnemers de meegebrachte picknick nuttigen, of zelf een hapje kopen op ons horecapleintje. Om 13.30 uur starten we met de namiddagrit volgens routeboek (ca. 60 kilometer). Tussen 15.30 en 16.00 uur worden alle deelnemers terug verwacht en starten we met onze barbecue.
Met GPS oplaadpunt voor de rijders van moto en scooters.

Standhouders en verkopers van oldtimers kunnen een gratis verkoopplaats bekomen, maar dienen zich voor dit verplicht aan te melden omwille van organisatorische redenen. Want vol is vol! Aanmeldingen voor dit bij : leon@maaseikeroldtimerclub.be
Alle verdere info/inschrijvingen op www.maaseikeroldtimerclub.be
Contact:
Leon
Tel. 089/863887
Fax 089/863887
leon@maaseikeroldtimerclub.be