Oldtimer evenementen

Old School Mustang meeting (Kasterlee)

Datum:
zondag 4 juli 2021
Omschrijving:
Old-school-mustang-meeting.
Voor bouwjaren 1964½ tot 1985.
Voor degenen die me niet kennen, mijn naam is Herman De Weerdt, sedert enkele jaren terug lid van de Belgian Mustang And Cougar Club, net lid geworden van Team Mustang Center Nederland en gedurende 8 jaar bestuurslid van de Retro Auto Moto Club.
Ik was 15 jaar in 1985 en ik ging voor de eerste keer mee met de grote broer, Emiel van American Vintage Cars, naar een mustangmeeting in Kalmthout. Toen wist ik al…ooit een ´67 cabrio…
Al een paar jaar speel ik met het idee om eens een bijeenkomst te organiseren met alleen de oude mustangs, cougars en shelby´s tot bouwjaar 1985, the four eyed fox bodies. Deze keuze aangezien ikzelf als 18-jarige begonnen ben met een ´80 cobra en een ´81 cobra T-top.
Ik zou dit willen doen zoals het vroeger was: gewoon gezellig wat keuvelen over de wagens, hapje, tapje…geen gedoe met bekers. Ieder komt en gaat wanneer ze zelf willen.
Ik vind de nieuwe mustangs prachtige wagens en wil zeker deze mensen niet tegen het hoofd stoten. Maar de oudjes hebben toch echt mijn hart gestolen, en aangezien ik een oldtimerliefhebber ben…
Deze meeting zou ik willen laten doorgaan op 4 juli te Bushagen 33 in Kasterlee van 11 tot 18 uur op het terrein van Cars, coffee and more. Onder voorbehoud dat corona het ons toelaat!
Ik hoop op veel interesse en een mooie opkomst. Grtjs Herman
Locatie:
Bushagen 33
2460 Kasterlee
Route plannen
Contact:
Herman De Weerdt
Tel. +32475773515
herman.de.weerdt2@telenet.be