Oldtimer evenementen

Neterit (Westmeerbeek)

Datum:
zondag 15 mei 2022
Omschrijving:
De Neterit in 2021 was een succes … en dus organiseren Ivo Ceulemans en Luc Vandeweyer een tweede editie !

We trekken opnieuw naar de Antwerpse Kempen en cruisen deze keer niet onder de E313 door het stroomgebied van de Grote Nete, maar boven de E313 door het land van de Kleine Nete, waar we meerdere malen over- en langsrijden ! In totaal rijden we een 130-tal kilometer, met behulp van een bolleke-pijl roadbook.

Alle MG's en oldtimers van andere merken zijn toegelaten
Wij beloven u een duidelijk en verzorgd roadbook, een deelnemersplaat voor de eerste 100 inschrijvingen en verrassende wegen.

We vertrekken, zoals in 2021, vanop de site “La Corbeille”, aan de Corbeillestraat in 2235 Westmeerbeek-Hulshout, meer precies bij “The Garage” op het A. Van Looplein 7. Op deze locatie kunnen we de van kracht zijnde COVID-19 maatregelen strikt opvolgen. Het vertrek vindt plaats tussen 11:00 en 13:00, we sturen een mailtje met de precieze instructies de week voor de rit. Ook op de site van MG Club Limburg publiceren we nog deze instructies.

Aan de ingang van de site is er een bakkerij, waar je ook iets kan eten en drinken.
Er is ook een tankstation, dus je kan eventueel tanken voor je vertrek. Onderweg zijn er mogelijkheden tot tanken, die worden aangeduid in het roadbook. Langs de rit zijn er ook meerdere mogelijkheden om iets te nuttigen (als de COVID-19 situatie dit toelaat uiteraard).

Gezien de nog altijd uitzonderlijke situatie, vragen wij een voorafgaandelijke inschrijving.
Dit kan door

- Bevestiging per mail aan vandeweyer_luc@hotmail.com; we hebben deze bevestiging per mail nodig om nadien de nodige info te kunnen sturen

- En betaling van 10,- € (voor leden en sympathisanten van de MG Club Limburg) en 15,-€ (voor niet-leden van de MG Club Limburg) per wagen met twee personen aan boord, op het rekeningnummer IBAN BE39 0631 4409 1919 op naam van Luc Vandeweyer met vermelding van naam, auto, bouwjaar en Neterit.

De inschrijvingen worden definitief afgesloten op vrijdag 29 april 2022.

Net zoals vorig jaar biedt Bistro La Corbeille, vlakbij de vertrek- en aankomstplaats, de mogelijkheid om een lunchpakket + diner te reserveren. In het lunchpakket vind je twee wraps, een flesje yoghurt, een stuk fruit en een flesje water. Het diner omvat een voorgerechtje, een vis-of vleesgerecht met groenten en aardappelgarnituur met een glaasje wijn, en een dame blanche als dessert. De prijs voor het geheel bedraagt 50,00 EURO per persoon; Bistro La Corbeille doet er nog een flesje La Corbière-bier als geschenkje bij.

De lunch kan bij het vertrek afgehaald worden in de Corbeilleshop (het tankstation) aan de ingang van de Corbeillesite, voor het diner kan men terecht in de bistro vanaf 17 uur.
Reserveren voor lunch+diner kan via een mailtje aan info@bistrolacorbeille.be met je naam, het aantal personen voor wie besteld wordt, en de vermelding hoeveel mensen vis als hoofdgerecht nemen en hoeveel mensen vlees verkiezen.

Luc Vandeweyer en Ivo Ceulemans voor MG Club Limburg
Locatie:
A. Van Looplein 7
2235 Westmeerbeek
Route plannen
Contact:
Luc Vandeweyer
Tel. 0472 190 394
vandeweyer_luc@hotmail.com