Oldtimer evenementen

Neterit - MG Club Limubrg (Hulshout)

Datum:
zondag 27 juni 2021
Omschrijving:
Een halvedagrit van een honderdtal kilometers door de provincie Antwerpen, gereden met een roadbook met bolletje-pijl. Vertrek en aankomst aan de site van La Corbeille.
Wij beloven u een duidelijk en verzorgd roadbook, een deelnemersplaat voor de eerste 50 inschrijvingen en verrassende wegen.
Roadbook afhalen – alleen of samen met enkele vrienden - en vertrek tussen 12.00 en 13.30 H. Precieze modaliteiten zullen – afhankelijk van de dan geldende maatregelen – kort voor de rit aangekondigd worden op de website van MG Club Limburg, in een mail aan de deelnemers en op de Facebookpagina van MG Club Limburg.
Aan de ingang van de site zijn ereen taverne en een frituur. Er is ook een tankstation, dus je kan eventueel tanken voor je vertrek. Onderweg zijn er mogelijkheden tot tanken op 3, 42 en 81 km, aangeduid in het roadbook.
Langs de rit zijn er tal van mogelijkheden om iets te nuttigen (indien Corona dit toelaat uiteraard).
Op deze locatie kunnen we de van kracht zijnde Corona-maatregelen strikt opvolgen. Iedereen draagt bij het afhalen van het roadbook een mondmasker, we vermijden samenscholingen (max. aantal personen in functie van de dan geldende maatregelen) en houden de nodige afstand.

Gezien de nog altijd uitzonderlijke situatie en om zeker geen roadbooks te kort te komen, vragen wij een voorafgaandelijke inschrijving.
Dit kan door
- Bevestiging per mail aan vandeweyer_luc@hotmail.com; we hebben deze bevestiging per mail nodig om nadien de nodige info te kunnen sturen
- Betaling van 10,- € per wagen met twee personen aan boord, op het rekeningnummer IBAN BE39 0631 4409 1919 op naam van Luc Vandeweyer met vermelding van naam, auto, bouwjaar en Neterit.
De inschrijvingen worden definitief afgesloten op vrijdag 18 juni 2021.
We sturen een mailtje met de precieze instructies de week voor de rit.
Locatie:
Corbeillestraat
2235 Hulshout
Route plannen
Contact:
Luc Vandeweyer
Tel. 0472 190 394
vandeweyer_luc@hotmail.com