Oldtimer evenementen

Moto Retro Leuven

Datum:
zondag 27 oktober 2013
Locatie:
Haasrode (BE)
Omschrijving:
Moto Retro Leuven : Belgisch sterkste 1-dagsbeurs pakt uit op zondag 27 oktober


Oude motoren, glimmende koplampen, uiteengehaalde versnellingsbakken of vergeelde handleidingen? Op Moto Retro Leuven in de Brabanthal te Haasrode vindt elke enthousiaste motoliefhebber wel wat. Om te kopen of te ruilen. Gewoon voor de fun of enkel om te genieten van de nostalgie. Of zoekt u juist dat ontbrekende onderdeel? En misschien komt u wel om de oude moto van uw dromen te kopen. Op Moto Retro Leuven komt de particulier aan zijn trekken. Alleen al voor de sfeer en de ontmoetingen met de echte verzamelaars, komen er jaarlijks duizenden bezoekers.

De volgende troeven hebben hiertoe bijgedragen :
1) de beurs besteedt extra aandacht aan de verkoop of ruil door particulieren. Het zeldzame motorblok, die oude carburatoren die in een vergane kartonnen doos liggen weg te kwijnen tussen de oliepompen, die felgezochte kopklepper die ligt weg te roesten tegen het duivenhok, die vergeelde handleidingen en motomagazines die vrouwlief maar al te graag aan de papierrecyclage wenst te schenken : particulieren kunnen in Leuven hun ding kwijt aan een democratische 20¤ per stand, parkingkaart en 2 standhouderskaarten inbegrepen!

2) daarvoor krijgen ze ook de Brabanthal in Haasrode (Leuven), een moderne ruime hal met alle faciliteiten op het niveau van toegankelijkheid, van bereikbaarheid naast de E40, en van parking die op het kruispunt tussen Vlaanderen, Wallonië en Nederland ligt.

3) 's morgens aanleveren en 's avonds weer naar huis : Moto Retro Leuven staat voor een korte maar krachtige professionele beurs die een markt wil zijn voor zowel de particulier als de professionele standhouder. De bezoekers kunnen er maar wel bij varen !

Afspraak dus op zondag 27 oktober te Leuven (E40 afrit 23a – Haasrode researchpark). De deuren zijn voor het publiek geopend van 10u tot 17u. Voor kinderen tot 12j is de ingang gratis. Volwassenen betalen 8,00 euro of 7,00 euro met kortingskaart. Voor alle verdere info en kortingskaarten : www.motoretroleuven.be.
Contact:
yves demanet
Tel. 0475580887
Fax 023810887
bema.bvba@telenet.be