Oldtimer evenementen

Moto feestweekend in Gedinne

Datum:
zaterdag 10 juni 2023 t.e.m. zondag 11 juni 2023
Omschrijving:
MOTO FEESTWEEKEND IN GEDINNE OP 10 & 11 JUNI
'Les Amis du Circuit de Gedinne', de vzw die het Motocircuit van Gedinne uitbaat, organiseert de officiƫle opening van de 'Paddock Bar' op 10 en 11 juni ek.
Dit gaat gepaard met een resem activiteiten waaronder een treffen, rondritten en feestgedruis op een live-concert zaterdagavond tot in de vroege uren; ter plaatse overnachten op de circuit-camping is natuurlijk mogelijk.
De zondagochtend gaat vanaf 09u de motorbeurs van start.
Motorrijders die een bezoek aan de beurs willen combineren met een rondrit in de prachtige Ardense omgeving kunnen een roadbook bekomen in de paddock bar.
Opgepast, er zijn dat weekend GEEN races op het circuit.

Moto Retro Gedinne op zondag 11 juni is een buitenbeurs voor klassieke motoren, bromfietsen, onderdelen, accessoires e.a. die een eerste maal plaatsvindt in de paddock van het Circuit van Gedinne.
Er wordt dat weekend niet op het circuit gekoerst!
Meerdere motoclubs hebben aangegeven te willen overnachten - dat kan dus op de bezoekers parking naast het exposantendorp. Andere motoclubs plannen een stopplaats in hun roadbook. Alzo wordt er een clubtreffen gekoppeld aan de ruilbeurs.
Gedinne ligt in een prachtige wandelvallei in het hart van de Ardennen en is een toeristische trekpleister voor wandelaars en motorrijders.
De organisatie is een samenwerking tussen de vzw 'Les Amis du Circuit' en Moto Retro Wieze.

Contact :
lepaddockbar46@gmail.com
yves@motoretrogedinne.be
www.motoretrogedinne.be
Locatie:
rue du circuit 46
5575 Gedinne
Route plannen
Contact:
yves demanet
Tel. 0475580887
lepaddockbar46@gmail.com