Oldtimer evenementen

Love Bugs Parade (Brussel)

Datum:
zondag 12 februari 2023
Omschrijving:
Sinds 2009 verenigt de Love Bugs Parade jaarlijks bijna driehonderd Volkswagens Kever, Beetle en Transporter T1, T2 en T3 als een sympathieke knipoog naar het feest der geliefden, dat zo goed werd gesymboliseerd door de leuke autootjes, vereeuwigd in de film “Herbie, the love bug”.

De wagens worden op 12 februari, de zondag voor Valentijn, om 10 uur 's ochtends verwacht op de Esplanade van het Jubelpark, voor het Autoworld-museum.

De inschrijvingen moesten kort na de opening alweer worden afgesloten: heel wat eigenaars van de sympathieke wagentjes stonden duidelijk in de startblokken om te kunnen deelnemen aan dit jaarlijkse evenement.

Maar het publiek kan gerust zijn. Iedereen is welkom op de Esplanade van het Jubelpark, om de uitzonderlijke sfeer voor de tocht op te snuiven en de wagens te bewonderen.
Om 14 uur wordt het startsein voor de rondrit gegeven. In een uitgelaten sfeer rijden de wagens richting Merode en Tervuren voor een rit van ruim een uur in de omgeving van Brussel volgens een nauwkeurig uitgewerkt roadbook. Tussen 15.15 en 16 uur komen ze weer aan in het Jubelpark.
Locatie:
Autoworld
1000 Brussel
Route plannen
Website:
Contact:
Patricia Raes
Tel. 027364165
info@autoworld.be