Oldtimer evenementen

Love Bugs Parade (Brussel)

Datum:
zondag 16 februari 2020
Omschrijving:
Het Hoogtepunt van de maand februari, is zonder twijfel de 12de editie van de Love Bugs Parade op zondag 16 februari, met uiteraard een knipoog naar Valentijnsdag, het feest van de geliefden… en van de kever.

Bijna driehonderd Kevertjes, Beetle en VW Busjes zijn reeds ingeschreven. Ze worden verwacht op zondag 16 februari vanaf 11u op de Esplanade voor het Autoworld museum. Er zullen modellen van elk tijdperk aanwezig zijn (de oudste ingeschreven Kever is gebouwd in 1953!) ... en in elke denkbare kleur.
Om 14 uur klinkt het startschot! Op dat moment vertrekt de Love Bugs Parade in een vrolijke chaos van toeters en vreugdekreten. Het parcours van de Kevers loopt over de grote Brusselse boulevards (Louis Schmidt, Général Jacques) tot aan het Ter Kamerenbos. Van daaruit keert de parade terug via de Franklin Rooseveltlaan en de Vorstlaan, met een omweg langs het Africa Museum in Tervuren en de statige Tervurenlaan. Tussen 15 en 15.30 uur komen de wagens terug aan bij Autoworld.

Het is een buitengewoon leuk feest dat al 12 jaar voor het museum plaatsvindt. Een dag vol vrijheid, muziek en de typische gezelligheid die je met deze kleine auto associeert.
Van 11 tot 14 uur zijn alle bezoekers van harte welkom om mee te genieten van de vrolijke vintage sfeer voor het museum.
Locatie:
Jubelpark 11
1000 Brussel
Route plannen
Website:
Contact:
Tel. 02/736.41.65
info@autoworld.be