Oldtimer evenementen

Le Mille Maroc - Marrakesh (Waterloo)

Datum:
zondag 3 november 2019 t.e.m. zondag 10 november 2019
Omschrijving:
LE MILLE MAROC 2019
De meest verwachte rally van het einde van het jaar !
Een internationaal evenement gereserveerd voor Classic, GT en Supercars.
Dit vriendschappelijke evenement wordt georganiseerd door “CREAFORYOU”, die er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de duet teams zich aan hun passie wijden.

Of je nu een fan bent van oldtimers, een liefhebber van sightseeing tours, een liefhebber van autocompetities of een fan van supercars, deze passie komt echt tot uiting achter het stuur.
Daarom hebben we besloten om een van de laatste rally's van het seizoen te organiseren.
“Wat een genoegen om je auto midden november te ontgrendelen.”
Le Mille Maroc van 03 tot 09 november 2019

LE MILLE MAROC is een rally van toeristische oriëntatie, wandelen, ontdekken, zonder besef van snelheid en tijd, in alle ontspanning.

Het idee is om amateurs en experts samen te brengen voor een Road-Trip in onze mooiste regio's van Marokko en om, met z'n tweeën of met vrienden, warme en zeer vriendelijke momenten te delen op wegen met adembenemende landschappen, in het hart van de ongerepte natuur en achter het stuur van mythische auto's, in alle veiligheid en zonder zorgen.

Hier staat ontspanning en vriendelijkheid centraal en het doel is om met nieuwe vrienden te kletsen en tegelijkertijd typische en vaak onbekende plaatsen te ontdekken waar elk moment wordt gewaardeerd.

LE MILLE MAROC wil het concept van Groot Toerisme nieuw leven inblazen met een filosofie van reizen, lifestyle en passie. “De reiziger ziet wat hij ziet, toeristen zien wat ze komen zien.”

Een ongewone reis naar de mooiste Marokkaanse landschappen die woestijn en bergen combineren, een route met 1000 bochten waar elk moment wordt gewaardeerd en waar geen plaats is voor urgentie.
Dit evenement is de autobijeenkomst van de winter.
Locatie:
Tervurenlaan 389
1410 Waterloo
Route plannen
Contact:
Radelet Jean-Jacques
Tel. 0032475720792
Creaforyou.event@gmail.com