Oldtimer evenementen

Kempen Classic Rally (Westerlo)

Datum:
zondag 23 oktober 2022
Omschrijving:
Op 23 oktober ontvangen we jullie in de Ambrosiushoeve in Westerlo voor de eerste editie van de Kempen Classic Rally. Na een uitgebreid ontbijt (warm en koud), verkennen jullie de leukste wegen van de Kempen aan de hand van een roadbook of GPX-bestand. Halfweg voorzien we een pauze bij onze partner Q Classic Cars waar jullie kunnen genieten van een gevarieerde lunch te midden van een selectie exclusieve wagens. We sluiten de rally af met een heerlijk walking dinner en networking.

Kempen Classic Rally

Net als onze succesvolle GT-tour situeert de rit zich van begin tot einde in de Kempen. Aan de hand van een roadbook op basis van het klassieke bolletje/pijltje-systeem of een GPX-bestand, leiden we jullie via een gevarieerd parcours doorheen onze eigen streek.

Na een route van 180km arriveren we terug waar het 's morgens gestart is, een zeer mooie en private locatie waar u rustig kunt nagenieten van de dag.

Wat u mag verwachten:

* Goodiebag
* Rallyplaat
* Roadbook & GPX
* Mooie rit doorheen de kempen (180 km)
* Foto's van uw wagen
* Ontbijtbuffet koud en warm, all-in.
* Lunch op locatie, all-in.
* Aperitief
* Walking dinner


Walking dinner

Het walking dinner waarmee we de rally afsluiten, is de kers op te taart. De gerechten van chef Gilles zorgen voor een gastronomisch hoogtepunt van de Kempen Classic Rally. U mag zich verwachten aan een aperitief met verfijnde hapjes. Aansluitend serveren we u een selectie van koude en warme gerechtjes. Afsluiten doen we met een uitgebreid dessertenbuffet.

Om het evenement zo aangenaam mogelijk te maken, beperken we de inschrijvingen tot 50 wagens.

De Kempen Classic Rally is voor zowel klassieke sportwagens (+15 jaar) als oldtimers.

Prijs: €125,00 p.p (Incl. btw, Excl. servicekosten ticket)

*Elke deelnemer ontvangt een factuur met betrekking tot dit netwerkevenement.*
Locatie:
Brandstee 12
2260 Westerlo
Route plannen
Contact:
Rune Mariën
Tel. +32 491 55 65 14
Info@drsevents.be