Oldtimer evenementen

Jaguar Daimler Onderdelendag/Lifestylebeurs

Datum:
zondag 27 oktober 2013
Locatie:
Druten (NL)
Omschrijving:
JAGUAR DAIMLER CLUB HOLLAND nodigt u uit voor de LIFESTYLE/ONDERDELEN BEURS op Zondag 27 oktober in Druten.

Of u nu gaat voor de mooie auto's, de sfeervolle live muziek, de vintage mode of “”old stock” onderdelen, het is altijd gezellig op de jaarlijkse Jaguar beurs.
De volledige naam van dit evenement is Lifestylebeurs/Onderdelendag en het wordt georganiseerd door de Jaguar Daimler Club Holland op Zondag 27 Oktober in Sporthal de Heuvel aan de Heuvel 40 in Druten.
Vele honderden Jaguar en Daimler liefhebbers uit heel Nederland en over de grenzen, kijken al maanden uit naar deze dag en staan dan ook al in de rij, tot de deuren om 10.30 open gaan. Zij die niet in de gaten hebben dat deze ochtend de Wintertijd begint, staan dan al een uur te wachten.
Zo'n vijftig standhouders zorgen ervoor dat u met vrouw en kinderen uren kunt genieten van nieuwe en oude Jaguars, onderdelen, taxaties, verzekering, boeken, folders, miniaturen, poetsmiddelen, kunst, kleding, accessoires, oldtimer reizen enzovoort.
Dit jaar is het thema de Jaguar S-Type die inmiddels ruim 50 jaar bestaat. Diverse fraaie exemplaren zijn er te bewonderen. Ook de nieuwe F-Type zal aanwezig zijn. De live muziek wordt verzorgd door het Piezo Jazz Trio en Duo Kraaijeveld. Voor de inwendige mens is er uitstekende catering aanwezig in de hal.
Aan de kosten zal het zeker niet liggen, een entree kaartje kost maar 6 euro en als u ergens bij één van de Jaguar adresjes in Nederland een Flyer op weet te pikken, krijgt u nog een euro korting ook. Leden van de Jaguar Daimler Club Holland komen zowiezo met twee personen gratis binnen als één van de voordelen van het club lidmaatschap. Parkeren is hier nog gewoon gratis.
Druten ligt aan de Waal en u komt er over de N322 die tussen Zaltbommel (A2) en Ewijk/Beuningen (A50) loopt. Zie ook www.jdch.nl
Website:
Contact:
cees ouwerkerk
Tel. 0031 499 571201
evenementen@jdch.nl