Oldtimer evenementen

Internationale Oldtimerbeurs en rotrodshow

Datum:
zondag 20 november 2011
Locatie:
Rosmalen (NL)
Omschrijving:
OLDTIMERS EN HOT RODS IN AUTOTRON ROSMALEN OP 19 EN 20 NOVEMBER 2011

Op zaterdag 19 en zondag 20 november is het weer zover. Dan vindt in Autotron Rosmalen de Internationale Oldtimerbeurs plaats. Naast oldtimers, onderdelen, en handboeken, vindt u hier ook Hot Rods. U kent deze klassiekers met enorm veel PK's onder de motorkap ongetwijfeld nog van eerder edities van de Internationale Oldtimerbeurs.

Bij oldtimer liefhebbers staat het derde weekend van november zeker al genoteerd in de agenda. Toch is er niet alleen voor deze liefhebbers van alles te beleven in Autotron Rosmalen. Iedereen die interesse heeft in auto's en autotechniek kan zijn hart ophalen tijdens de Internationale Oldtimerbeurs. Zo zijn er verschillende automerken vertegenwoordigd, zoals Ford, Citroën, MG, VW , Volvo en natuurlijk Hot Rods.

Van Hot Rods en onderdelen tot handboeken en entertainment
De Hot Rods zijn een sensatie op zich. Klassiekers die door hun eigenaren zijn voorzien van motoren met extra PK's. Deze auto's kenmerken zich niet alleen door het extreme motorvermogen, maar ook door de felle opvallende kleuren. Nadat u alle schitterende oldtimers en Hot Rods heeft gezien, kunt u op het beursplein terecht voor deskundig advies over restauratie van oldtimers. U vindt hier ook originele onderdelen, handboeken en gereedschap. Wellicht ligt hier die ene originele koplamp of snelheidsmeter waar u al jaren naar op zoek bent? Tot slot kunt u in Eventron Rosmalen genieten van verschillende muzikale optredens.

Openingstijden
De Oldtimerbeurs & Hotrodshow op 19 en 20 november 2011 is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De entreeprijs bedraagt € 12. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang.
Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59, afrit 50 's-Hertogenbosch-Nijmegen
Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of neem contact op met Autotron Oldtimerproducties: 073-5233301.
Contact:
Theo van Delft
Tel. 003173 5233301
Fax 003173-5233382
info@oldtimerbeurs.net