Oldtimer evenementen

InterClassics & TopMobiel

Datum:
zaterdag 12 januari 2013
Locatie:
Maastricht (NL)
Omschrijving:
Op 11, 12 en 13 januari 2013 is MECC Maastricht wederom het toneel van het succesvolste zakelijk platform voor de Nederlandse oldtimermarkt: InterClassics & TopMobiel.

De beursvloer van InterClassics & TopMobiel bestrijkt in totaal 30.500m². In totaal bezetten 280 exposanten de beursvloer.

Centrale thema's op de beursvloer zijn '100 Jaar Aston Martin' en 'Bugatti Grand Prix Cars'.
In samenwerking met o.a. de Aston Martin Owners Club Holland wordt op TopMobiel de geschiedenis van Aston Martin aan de hand van een 30-tal exclusieve modellen gepresenteerd. Een absoluut hoogtepunt van InterClassics & TopMobiel 2013.
Bugatti was eind jaren '20, begin jaren '30 het meest toonaangevende raceteam. De successen waren ongekend groot met duizenden overwinningen. Vooral de Bugatti Type 35 was een groot succes. Deze auto is waarschijnlijk de meest succesvolle racewagen ooit. De Bugatti Type 35 zal uiteraard niet ontbreken in een uniek showpaviljoen waar alleen maar Bugatti Grand Prix klassiekers tentoongesteld zullen worden.

Vanuit de filosofie dat bijzondere auto's een bijzondere omgeving verdienen wordt veel aandacht aan de aankleding van de beurs besteed: luxe standbouw, sfeerverlichting en veel ruimte voor iedere auto.
Website: