Oldtimer evenementen

ING Ardenne Roads

Datum:
zaterdag 27 april 2013
Locatie:
Spa (BE)
Omschrijving:
De ING Ardenne Roads is een regelmatigheidproef, voorbehouden voor sport- en prestigevoertuigen van voor 1969. Het biedt bovendien een prachtige geasfalteerde route rond Spa, de bakermat van de automobielsport, alsook de lange kronkelende en pittoreske wegen doorheen de Ardennen. Dit evenement, intussen een klassieker op de kalender, zet de traditie voort van de gentlemen drivers van vroeger, met hun sportieve geest, hun vriendelijkheid en hun hoffelijkheid.

Maar de ING Ardenne Roads is ook, en vooral, de ontmoeting van gepassioneerde vrienden die aan het einde van de winter graag eens samenkomen om aangename momenten te delen. En aangezien de vrienden van mijn vrienden… Trajectoire ontvangt elk jaar nieuwe aanhangers van de automobielreligie. Zij die verleid worden door de goede ontvangst en de welwillendheid van het ervaren team, komen op hun beurt terug in het gezelschap van andere vrienden… Een geschiedenis die zich al sinds 2002 herhaalt.

Trajectoire zou u niet kunnen uitnodigen op 27 en 28 april aanstaande zonder zijn partners te bedanken voor hun blijvende steun. Een speciale dank aan ING Private Banking dat, zoals elk jaar, aan het eind van de eerste dag een groot diner aanbiedt aan de teamleden.
Contact:
Jean François Devillers
Tel. +32 474 660 144
Fax +32 85 359 683
office@trajectoire.be