Oldtimer evenementen

Historic Grand Prix Zolder (Heusden-Zolder)

Datum:
zaterdag 21 augustus 2021 t.e.m. zondag 22 augustus 2021
Omschrijving:
VINTAGE FAST MOVING HISTORY

Circuit Zolder en de Historic Grand Prix zijn al jarenlang beste vrienden. Dit evenement is geliefd door jong en oud vooral omdat er ook iets minder jonge bolides te zien zijn! Blitse wagens, een brok racegeschiedenis en de gekende Circuit-Zolder-event-sfeer: dit is vintage fast moving history!

De oude Formule 1-auto's uit de jaren '60 en '70 van de Masters Historic Formula One brengen de bezoekers terug naar de F1-races die in Zolder verreden werden, terwijl de Masters Historic Sports Cars de glorietijden van Le Mans en Daytona doen herleven. Nog verder in de tijd duiken we met de Gentlemen Drivers Pre-66 G en Masters Pre-66 Touring Cars.

In de Belcar Historic Cup komen oldies zoals een Austin Healy, Ford Sierra Cosworth, Porsche 964, Lotus Elan, Mazda RX3…samen met nog oudere oldtimers op de baan. Er worden ook super competitieve manches gereden van het Belcar Endurance Championship.

Op zondag staat dé Concours d'élégance op het programma. De paddock zal gevuld worden met pareltjes van weleer. Wedden dat je ogen tekort komt voor al dat moois.

VERKOOPDORP

Siha Salons Automobiles bv. is partner van dit event en richt samen met Circuit Zolder in de centrale paddock een heus verkoopdorp in.

Neem contact op via bacquaert.expo@gmail.com voor meer info omtrent de verkoopstanden.
Registreren kan via https://www.circuit-zolder.be/vintage-village/.
Locatie:
Circuit Zolder
3550 Heusden-Zolder
Route plannen
Contact:
Didier Dexters
Tel. 0472 02 14 71
didier.dexters@circuit-zolder.be