Oldtimer evenementen

Dutch National Triumph Day

Datum:
zondag 14 juli 2013
Locatie:
Doorn (NL)
Omschrijving:
De vier Triumph clubs in Nederland, samen goed voor circa 3.000 Triumph & Standards, organiseren dit jaar gezamenlijk dit grootste landelijke Triumph evenement. Het zomers evenement vindt plaats op een volledig nieuwe locatie: het sfeervolle Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn / www.beukenrode.nl.

Voorgaande jaren passeerden 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. In 2013 verwacht men een nog grotere opkomst. Want bij deze editie zullen meer dan 3.600 eigenaren van een Triumph, die (nog) geen lid zijn van een der clubs, een persoonlijke uitnodiging ontvangen dit evenement als gast gratis bij te wonen. Eigenaren van Triumph(s) die nog geen lid zijn, maar een lidmaatschap overwegen, kunnen per email een gratis voucher aanvragen op dntd@triumph.nl.

Het is dé dag voor liefhebbers die de Britse klassieker een warm hart toedragen. Zo zullen onderdelenleveranciers hun opwachting maken en zijn allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto's, brochures, boeken etc. aanwezig. De regelmatige optredens van een live-band zullen de sfeer verder vergroten. Ook zal een professionele fotograaf elke Triumph fotograferen, de foto's zijn na afloop via de website dntd.triumph.nl gratis te downloaden. Onderdeel van het dagprogramma is het DNTD Concours waarbij de meest bijzondere Triumph of Standard in verschillende klassen gekozen zal worden. Ook mag u diverse presentaties verwachten en met de aanwezigheid van de Technische Commissies blijft geen technisch probleem onopgelost. Tenslotte is er ook een (gratis) loterij waarbij o.a. een overtocht naar Engeland te winnen is. Alle bezoekende auto's krijgen verder een leuk informatiepakket met een fraai rallyschild.

Evenement organisatie (Theo Ouborg): evenementen@triumph.nl
Organisatie gezamenlijke ledenwerfactie: dntd@triumph.nl

Entree: € 10,= per auto voor Triumph clubleden / € 15,= per auto voor niet leden
Website:
Contact: